- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
minas
aktív tag
válasz
petipetya #14195 üzenetére
Az az igazság, hogy évekkel ezelőtt egyszer beállítottam, azt is fizetéskor, így most hirtelen nem tudom, hogy melyik menüben kell állítani. Mindig így fizetek. Szóval amikor fizetsz, akkor ezen a beállításon is át kell menni elvileg, (talán payment method). Itt két opció van - ahogy írtam már - ha jól emlékszem rádiógombbal lehet bejelölni a megfelelőt, felül a Paypal-os, alul az, ami jó. Így a forintszámláról nem forintot vesz le, hanem már a számlavezető bank szerinti árfolyamon történik a váltás és vonja le a devizát. A Paypalos fizetésnél a forintot maga a Paypal váltja a saját árfolyamán, sokkal rosszabbul.
Az is hozzátartozik, hogy a Mastercard euro alapú kártya, a Visa dollár alapú. Tehát ha az előbbivel dollárt fizetsz, akkor először euróra konvertálás van a forintból, utána az euróról dollárra, te talán még így is jobb, mint a paypalos váltás. A Visa kártyánál egyből forintról dollárra. Nekem - és ebben kissé módosítom az előző bejegyzésem - ha nem is középárfolyamon, de valamivel a vételi árfolyam alatt konvertálnak és számolnak. Annyiban más ez a helyzet, hogy a paypalos fizetés összegét a bank 2-3 nap múlva könyveli, a könyveléskori árfolyamon. Tehát például: ha ma fizetek és a dollár vételi árfolyama mondjuk 240.-Ft, a könyveléskor 2-3 nap múlva mondjuk 238.-Ft, akkor kb. 236 .-Ft-on számolják el. Ha 242.-Ft, akkor kb. 240-el. Szóval ha nem is középárfolyam, de feltétlenül jobb, mint a paypalé. Az én bankom adja ezt a pár forintos váltási kedvezményt, nem tudom, hogy más banknál ez hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Windows Insider Program
- Reklámblokkolók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged