- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Yllgrim #9792 üzenetére
Én erről láttam több videót is,többször is elérte a 4GB-ot akkor rántott egyet és visszaugrott 3.1-3-2GBra...hát nekem valahogy az nem szimpatikus... Az én beállításaimmal 8-9GB VRAM foglalást látok GTAVben 4K-n,persze lehet ennél kevesebb,de hogy 4GB több abban szinte biztos vagyok,nincs az a tömörítés ami ezen segít,a rángatásból meg nem kérek,mert az bizony ott van.Ahol vannak frametime tesztek ott ez szépen látszik.
Nem véletlen raktak már a 390X-re is kétszeres mennyiséget a 290 után... az hogy a flagship future proof kártyára ami 4K-val lett reklámozva,fele annyi kerül mint egyel alatta nem kicsit fail.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Google Chromecast topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest