Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Yllgrim
üzenetére
Én erről láttam több videót is,többször is elérte a 4GB-ot akkor rántott egyet és visszaugrott 3.1-3-2GBra...hát nekem valahogy az nem szimpatikus... Az én beállításaimmal 8-9GB VRAM foglalást látok GTAVben 4K-n,persze lehet ennél kevesebb,de hogy 4GB több abban szinte biztos vagyok,nincs az a tömörítés ami ezen segít,a rángatásból meg nem kérek,mert az bizony ott van.Ahol vannak frametime tesztek ott ez szépen látszik.
Nem véletlen raktak már a 390X-re is kétszeres mennyiséget a 290 után... az hogy a flagship future proof kártyára ami 4K-val lett reklámozva,fele annyi kerül mint egyel alatta nem kicsit fail.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest