Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
Yllgrim
üzenetére
Ez lényegre törő volt.

(#9750) TTomax: Szerintem nem ellentmondás. Jelenleg a felbukkanó infó morzsákból nem az jön le, hogy a GCN-t kellene "igazolni". Aztán, hogy ez mennyire aktuális vagy sem, az tényleg később derül ki. Beleolvasgattam a külföldi fórumokba, amik a DX12 kontra NV-vel foglalkoznak, és meglepően sokan vannak mikloss2012 véleményén, miszerint az összes poharuk betelt az NVvel, és inkább AMD-re váltanak. Átverve érzik magukat. Nehezményezik, hogy rengeteg pénzt adtak a Ti-ért, ami nem is biztos, hogy dx12proof. NEm mond, hogy igazuk van... szerintem még senki sem tudja.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest