Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #43613 üzenetére
Igen, egymást hajszolják bele.
És sajnos a csipek így működnek, egy bizonyos pont felett irreálisan nő a fogyasztás a nyert sebességhez képest.
Én már a Ryzen 3600-amnál is fogtam ezen a fejem, a BOOST-al másfélszeres fogyasztással teljesít 11%-al több pontot?! [link]Ugyanez a kék oldalon korábbról legyen pl. a 9900K, amit főleg ha a tuninglap az ilyeneknél szokásos 4kW-os TDP limittel megindított, akkor a tulaj meg csak pislogott, hogy forr a víz az AIO-ban is a jó magas gyári órajelek alatt a limitek nélkül...
Szerencsére egyébként főleg Nv oldalon elég jól paraméterezhetőek a kártyák, curve + TDP limit az MSI Afterburnerrel.
A piros kártyákon is van azért lehetőség a WattMan-ból, de azért nekem az annyira nem volt kézreálló a 6800 XT-n.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest