Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz
Petykemano #42833 üzenetére
A valóság meg az hogy azonos árkategóriába szinte biztos hogy Nvidia +10 fps.
Vagy nézzük meg azt hogy a mostani AMD driver WHQL ugyan az mint az előtte lévő optimal.
Ugyan úgy becrashelhet a géped hogy csak reset gombal tudod életre kelteni, ilyen nem megengedett Nvidianál.Ne vedd oltásnak, 15+ éve AMD s vagyok és az évek alatt se érdekelt hogy ha Nvidiám lett volna több fps em lett volna, de mostanában annyi crashem volt a géppel AMD driver miatt hogy már hajítom ki a fél millás gépet az ablakon kategória volt. Most se merek frissíteni mert nem fagy és van új driver. Ha jól tudom AMD átírja Nvidia meg eleve nem enged meg ilyet hogy egy gép lefagyjon.
Erre gondolok pl, figyeld hogy ki van idegileg a srác, ezt én is végigjártam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest