Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
killbull
üzenetére
Ja, természetesen, a 260X és a GTX 750ti közötti különbséget - vagy elmehetnénk akár a Navi10-ig - senki nem vitatta.
Egyébként a PCIe sávokkal kapcsolatban igazad van, ezt már én is problematizáltam. Asszem Televan kolléga csapta le azzal, hogy a belépő kártyádat úgysem fogod max/high/ultra beállításokkal használni, hogy ez a limitáció tényleg problémát jelentsen.
Mennyinek ígérik a RTX 3050-et?
-
Petykemano
veterán
válasz
killbull
üzenetére
"A valóság meg az hogy azonos árkategóriába szinte biztos hogy Nvidia +10 fps."
Úgy érted, hogy a tesztben hazudnak az egyes kártyák 4790K melletti teljesítményéről?
A driver problémákat én is tapasztaltam. (Nem személyesen szerencsére. De kétségtelen, hogy nekem még a 20.9.1 van telepítve.)
Ez egy másik - egyébként valóban fontos - aspektus. Attól, hogy a driver problémák léteznek, attól még az, hogy gyengébb cpu mellett egy - talán klasszisokkal jobb - új nvidia gpu gyengébben muzsikál még nem lesz hazugság. Az életszerűségről meg már beszéltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest