Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Kolbi_30
üzenetére
nekem az utolsó NV kártyám még egy 9800 as volt, azóta különböző AMD kártyákkal fűtök, no nem azért mert hívő vagyok, csak mert ár értékben ez hozta a legtöbbet mindíg amikor éppen váltottam,driver problémám ezalatt összesen egyszer volt egy beta driverrel, azóta csak whql legfrisebb megy fel és gondom nem volt. Most sem hangulat alapján tervezek váltani, megvárom míg kijön minkét csodaszéria és eldöntöm, lehet NV lesz, de nem hiszem mert úgy látom hogy nagyon vastagra húzzák az árat ami szerintem inkább csak marketing fogás, a drágább menőbb/jobb alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest