- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
hokuszpk #41383 üzenetére
akkor sem foglalkoznak komolyabban az AMD gepek epitesevel.
Nem mondom hogy én teljesen rálátok, de szerintem még szerver platformon sem cserélgetik állandóan a hardvert. Persze biztos vannak olyan szegmensek, de az nem elég.
Az AMD kb. 3 éve jött be az új architektúrával. Ennyi idő alatt teljesen rendben van hogy nem terjed eléggé. Főleg hogy az első széria még nem volt annyira csúcs teljesítményben és úgy tudom bizonyos stabilitási gondok miatt nem merték szerveren bevetni. (Ott elég ha már pár %-al több a gond)
Asztali PC fronton aki 2011-ben vett egy i7-2600k-t azóta elvan vele még a legújabb játékoknál is, de elég jó szint már video szerkesztés és hasonlóra is. (Én még egy Phenom II-vel is elvagyok)
Szóval most jól jön, hogy az Intel bénázik mert van ideje az AMD-nek leváltani a 10 éve domináló Intel hardvereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces videók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hétvégi akció!!!Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest