Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
hokuszpk
üzenetére
akkor sem foglalkoznak komolyabban az AMD gepek epitesevel.
Nem mondom hogy én teljesen rálátok, de szerintem még szerver platformon sem cserélgetik állandóan a hardvert. Persze biztos vannak olyan szegmensek, de az nem elég.
Az AMD kb. 3 éve jött be az új architektúrával. Ennyi idő alatt teljesen rendben van hogy nem terjed eléggé. Főleg hogy az első széria még nem volt annyira csúcs teljesítményben és úgy tudom bizonyos stabilitási gondok miatt nem merték szerveren bevetni. (Ott elég ha már pár %-al több a gond)
Asztali PC fronton aki 2011-ben vett egy i7-2600k-t azóta elvan vele még a legújabb játékoknál is, de elég jó szint már video szerkesztés és hasonlóra is. (Én még egy Phenom II-vel is elvagyok)
Szóval most jól jön, hogy az Intel bénázik mert van ideje az AMD-nek leváltani a 10 éve domináló Intel hardvereket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AliExpress tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Arc Raiders
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest