Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Figyuzz te már trolloztál eleget engem . Felesleges neked bármit magyaráznom ha bele akarsz látni olyat amit nem gondoltam mögé me' Nv troll vagyok.. Próbálj ettől a következtetésedtől elvonatkoztatni néha és úgy ránézni a hozzászólásaimra...
Azért nem említettem a Ps eladást mert az Xboxot érte el a Switch eladása nem a Playstationt. Nem a kettőt együtt, vagy külön a Playstationt ,kizárólag az xboxét a 2 régebben piacon lévő konzol közül.
Azt írtam hogy Nv is kiszedte magának a saját kis szeletét a konzol eladásokból attól függetlenül hogy a PC gaming a fő bevétele. De neki nem kellett ehhez külön architektet fejleszteni, hanem egy meglévő régi Tegra hardvert adtak el a Nintendonak, ezért valószínűleg tiszta nyereségként könyvelték el miközben a Switch mennyiségben ugyan annyi mint az Xbox one eladás azaz kb 25 % NV 75 % AMD eladott hardverben ebben a genben.nem tudom mennyi lesz a következő generációs kártya család.NV fogadkozik hogy olcsóbb, mint a Turing... meg azt sem tudom menyibe fog kerülni a következő generációs PS vagy Xbox de szerintem drágább lesz mint a mostani gen.
Szerencsésnek mondhatom magam mert van mindhárom konzolom és van egy játékra alkalmas PC-m és a következő genből is megveszem ha megtudom mindegyik konzolt és középkategóriás kártyát. Egyébként nyáron volt egy 5700 radeon kártyám is, azóta már jó a gépem
( vicc volt nyugi,de tényleg volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
( vicc volt nyugi,de tényleg volt
)