- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hokuszpk
üzenetére
No problem
Azért írtam,Mert nem csak ő van. Mint írtam feljebb páran beestek anno az RTX topikban hogy hülyék vagyunk mert a vásárlással támogatjuk NV üzletpolitikáját, mert ilyen áron veszünk kártyát tőlük.proci985:
Egyetértek a Piaccal, mert mindkettő kártya drága 2 évvel az 1080TI után. Ezeknek 500 dollár vagy alatt kellett volna jönniük. persze tudom én hogy mekkora GPU meg milyen horribilis költségek,menyi tranyó, csak ez az átlagusert nem hatja meg.
De ezt már leírtam feljebb , hogy ez a széria ilyen áron halálra van ítélve.( kivéve RTX 2060 és az érdekes módon nem halálozik el. Szóval tudják a hiba okát ,de valamiért nem jön róla infó)
Kellene 20- 25 % árcsökkentés, akkor helyre kerülne az a kártyacsalád szerintem ( 750$-500$-399$-300$)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Azért írtam,Mert nem csak ő van. Mint írtam feljebb páran beestek anno az RTX topikban hogy hülyék vagyunk mert a vásárlással támogatjuk NV üzletpolitikáját, mert ilyen áron veszünk kártyát tőlük.