Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hokuszpk
üzenetére
No problem
Azért írtam,Mert nem csak ő van. Mint írtam feljebb páran beestek anno az RTX topikban hogy hülyék vagyunk mert a vásárlással támogatjuk NV üzletpolitikáját, mert ilyen áron veszünk kártyát tőlük.proci985:
Egyetértek a Piaccal, mert mindkettő kártya drága 2 évvel az 1080TI után. Ezeknek 500 dollár vagy alatt kellett volna jönniük. persze tudom én hogy mekkora GPU meg milyen horribilis költségek,menyi tranyó, csak ez az átlagusert nem hatja meg.
De ezt már leírtam feljebb , hogy ez a széria ilyen áron halálra van ítélve.( kivéve RTX 2060 és az érdekes módon nem halálozik el. Szóval tudják a hiba okát ,de valamiért nem jön róla infó)
Kellene 20- 25 % árcsökkentés, akkor helyre kerülne az a kártyacsalád szerintem ( 750$-500$-399$-300$)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért írtam,Mert nem csak ő van. Mint írtam feljebb páran beestek anno az RTX topikban hogy hülyék vagyunk mert a vásárlással támogatjuk NV üzletpolitikáját, mert ilyen áron veszünk kártyát tőlük.