Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hokuszpk
üzenetére
No problem
Azért írtam,Mert nem csak ő van. Mint írtam feljebb páran beestek anno az RTX topikban hogy hülyék vagyunk mert a vásárlással támogatjuk NV üzletpolitikáját, mert ilyen áron veszünk kártyát tőlük.proci985:
Egyetértek a Piaccal, mert mindkettő kártya drága 2 évvel az 1080TI után. Ezeknek 500 dollár vagy alatt kellett volna jönniük. persze tudom én hogy mekkora GPU meg milyen horribilis költségek,menyi tranyó, csak ez az átlagusert nem hatja meg.
De ezt már leírtam feljebb , hogy ez a széria ilyen áron halálra van ítélve.( kivéve RTX 2060 és az érdekes módon nem halálozik el. Szóval tudják a hiba okát ,de valamiért nem jön róla infó)
Kellene 20- 25 % árcsökkentés, akkor helyre kerülne az a kártyacsalád szerintem ( 750$-500$-399$-300$)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért írtam,Mert nem csak ő van. Mint írtam feljebb páran beestek anno az RTX topikban hogy hülyék vagyunk mert a vásárlással támogatjuk NV üzletpolitikáját, mert ilyen áron veszünk kártyát tőlük.