- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"A Middle-earth: Shadow of War többet kér bizonyos beállításokkal 8 GB-nál. Durván kimaxolva 18 GB-ot, de ott már a felbontás miatt az erővel is gond lenne."
Nem tudom miért ragaszkodsz még mindig ehhez a hülyeséghez.
Pontosítsunk: a játék 4K felbontáson minden Ultra-n és aktív Downsampling-al túllépi a 8 GB-ot, de ekkor is bőven jó a 11 GB VRAM-os VGA*.
4K Ultra-hoz (Downsampling nélkül) elég a 8 GB VRAM
1080p-ben pedig bőven jó a 4 GB VRAMAz, hogy a játék becache-eli majdnem a teljes VRAM-ot még nem jelenti azt, hogy kihatással lesz a teljesítményre.
*4K mellett a játékosok hány százaléka fog használni Downsampling-ot? Én kb. 0,01%-ra tippelnék, de talán nagyon túlbecsültem. Nekik nagyon nagyon nagy valószínűséggel 1080Ti kártyájuk van, így ilyen beállítással sem lesz problémájuk.
Szóval még mindig nem létezik olyan játék, aminek túl kevés volna a 8 GB VRAM.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest