- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Nincs magyar, ez tényleg igy van.
Nekem is G910 Orionom van, hosszú i betü levesbe...
De most csalodtam hogy meghalt a görgő a G903 egeremen. Garanciális úgy hogy viszem vissza hozzájuk, hogy WTF... volt ez fiúk...
***Belostolok egy overwatchot a szarotok miatt...(#36253) t72killer Februárban érkező METRO én pl nagyon várom. Az összes részt végig toltam, RTX is bevan rá harangozva, hogy most a fiúk engedélyezik - e a brutális teljestménye miatt.
Én reménykedem benne hogy az RTX tudást is áttervezik és rájönnek nem kell minden egyes sugarat kiszámoltatni a kártyával.
Mert azért sokan használnak 2080Ti-nél gyengébb VGA, az RTX 2070-2080 és majd a társai.
Nem lenne túl jó marketing fogás, hogy igen tudja az RTX a sugárkövetést csak 10 fps tempoval.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest