Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zovifapp111
senior tag
válasz
üzenetére
Ok-ok...Abut maximálisan tisztelem, nagyon nagy agy, lexikális tudással!
, de ha az én szemszögemből ( az én szakmámból kiindulva nézném) , akkor ez valahogy így nézne ki. : Persze, a zöld autó erősebb, kevesebbett fogyaszt, de a pirosban van inteligens szivargyújtó, meg jobb a kormány fogása.......hmm, ez már ide kevés, bocs Abu!
ja, ezt csak a zsuga vonalra írtam, minden másra ott az A M D!!!!! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de ha az én szemszögemből ( az én szakmámból kiindulva nézném) , akkor ez valahogy így nézne ki. : Persze, a zöld autó erősebb, kevesebbett fogyaszt, de a pirosban van inteligens szivargyújtó, meg jobb a kormány fogása.......hmm, ez már ide kevés, bocs Abu!
ja, ezt csak a zsuga vonalra írtam, minden másra ott az A M D!!!!!