- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Ez mind szép és jó csak teljesen lényegtelen, ugyanis azt a több tíz millió játékost a legkisebb mértékben sem fogja érdekelni ezek az információk, ők kizárólag azt fogják figyelembe venni, illetve veszik figyelembe, hogy NV kártyával jobban fut a játék és mivel most AMD kártyát amúgy is nehéz beszerezni, még többen vesznek NV kártyát, azaz a világ legfelkapottabb PC játéka nem hogy semmit nem segít az AMD-nek piacszerzés szempontjából, de pont a zöldeknek kedvez.
A vegyes értékelés teljesen természetes egy olyan játéknál, amit több tíz millióan tolnak világ szerte.
Az AMD helyében én inkább a PUBG fejlesztőivel kötöttem volna egy szerződést, hogy itt hozzák ki a VEGA előnyeit. Ezzel szemben ebből a játékból ismét csak az NV fog profitálni. Nézd meg hogy bedarálta az AMD-t a kínai piac, ott brutális NV dominancia van.
Az AMD helyében én adnék embert vagy pénzt a PUBG készítőinek, hogy álljanak át UE4 4.17-re vagy 4.18-ra, hogy jobb legyen a Radeonok kártyák teljesítménye. Ennél a játéknál sokkal-sokkal nagyobb lényege lenne egy ilyen lépésnek, mint egy Prey vagy Wolfenstein 2 esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest