Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Abu a Vega FE kariknak is olyan jó a kihozatala mint az 56-64-nek? Mert akkor a Titan V hamar beelőzi az eladásokban amint kijön
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én nem nézegetem a boltok elérhetőségét csak beleolvasok a számomra még tiltott topikba: A tiltásból hátralévő idő: 96 nap, 08:35:25 - amiért pár hónapja azt mertem mondani hogy nem fog jönni egyik gyártó sem jó darabig a Vegával mert sajnos olyan jól sikerült hogy nem igen harapnak rá. Ezt érdemeltem amiért valótlan állítottam

Ott meg annak örülnek ha kiderül valami EU-ba is szállító bolt esetleg kap pár darabot. Ami valljuk be elég szánalom így december lassan közepén. Nekem gyanús hogy nem igen úgy megy a gyártás hogy a futószalag dobálja ki magából a kész termékeket megállás nélkül hanem örülnek ha összekaparnak egy szállításra is érdemes mennyiséget.
Van valami igen komoly probléma ezen a téren a vegaval? Nem érzem hogy a kereslet akkora lenne amit nem lehet kielégítene ha minden rendben van (hacsak hallivúd fel nem szippantja mindet
). Kíváncsi lennék a tervezetthez képest valójában mekkora a mennyiség amit képesek gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)