Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
Kb 1 hete váltottam pirosról zöldre.
Néhány tapasztalat:
Az RX 480 desktop képe nekem kicsit élesebbnek, kontrasztosabbnak tűnt. Monitor újrakalibrálásának köszönhetően viszont már egész jó lett GTX-nek is.
A teljesítmény különbség igen csak látványos, a +4GB vram szintén sokat dob az elégedettségi faktoron
DeusEX és a Rise of the TR is néha belekóstol a 7+ Vramba full grafikán 1080p-ben. Összességében eddig nagyon elégedett vagyok a váltással.
Én még 72 ezredesért váltam meg a Sapphire RX 480 4GB-tól, ennyiért vettem tavaly októberben. Az eladás után sokat nem agyaltam és vettem egy Giga GTX 1070 Windforce-t 127 ezerért. A héten el lehetett volna passzolni akár 90 ezerért is az RX-et de hiába kaptam volna érte többet, ha a boltokban most már alig lehet kapni 1070-et és főleg nem 130 ezer alatt. VGA nélkül meg nem szerettem volna lenni több hónapig. Szerintem aki játszani akar a nyáron is az ne várjon a VEGA-ra ki tudja mikor lesz kapható. Most hogy felárral el lehet passzolni az RX-eket a +45-55 ezer befektetést simán megér a GTX 1070.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest