Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s.bala31

őstag

Kb 1 hete váltottam pirosról zöldre.

Néhány tapasztalat:

Az RX 480 desktop képe nekem kicsit élesebbnek, kontrasztosabbnak tűnt. Monitor újrakalibrálásának köszönhetően viszont már egész jó lett GTX-nek is.

A teljesítmény különbség igen csak látványos, a +4GB vram szintén sokat dob az elégedettségi faktoron:) DeusEX és a Rise of the TR is néha belekóstol a 7+ Vramba full grafikán 1080p-ben. Összességében eddig nagyon elégedett vagyok a váltással.

Én még 72 ezredesért váltam meg a Sapphire RX 480 4GB-tól, ennyiért vettem tavaly októberben. Az eladás után sokat nem agyaltam és vettem egy Giga GTX 1070 Windforce-t 127 ezerért. A héten el lehetett volna passzolni akár 90 ezerért is az RX-et de hiába kaptam volna érte többet, ha a boltokban most már alig lehet kapni 1070-et és főleg nem 130 ezer alatt. VGA nélkül meg nem szerettem volna lenni több hónapig. Szerintem aki játszani akar a nyáron is az ne várjon a VEGA-ra ki tudja mikor lesz kapható. Most hogy felárral el lehet passzolni az RX-eket a +45-55 ezer befektetést simán megér a GTX 1070.

Új hozzászólás Aktív témák