Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
Kevesebb mint 100$-al nem titok. Van egy kis kezdo hajom meg egy masik ami olcson kez alatt vett AMD promobol lett. Ennyi.
Egyebkent nem, szerintem nem normalis, de mindenki arra kolt amire akar. Lattam mar embert aki War Thunderre koltott ennyit, sot mobil jatekra is elvernek ezer dollarokat emberek.
Megmondom szerintem hogy kellene minden jozan felnottnek viselkednie. Egy crowdfunding projectbe csak annyi penzt rakni amennyit nem baj ha elveszitunk, mert ez minden ilyen projektnel fennalo lehetoseg. Igy tamogattuk ami tetszik, es nyugodtan varhatjuk mikor lesz kesz. Ha elkeszult orom, ha nem ejj buktam par dollart.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jelszókezelők
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Nintendo Switch 2
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest