- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TTomax #26536 üzenetére
Miért vagyok csöndbe ? Én voltam a első aki kiírta a shader meg memória mennyiséget róla.
Jelen helyzet szerint helytálló amit fél éve állítok, a Vega meg fogja enni az 1080-at hamm hamm
Mély (ry)Zen bölcsességgel előre beláttam :
csak hogy ha tényleg 499 Dollárra leviszik az 1080-at akkor ez édes kevés ! Mivel a HBM2 meg az interposer egy jóval költségesebb technológiai móka árban nem tud költséget csökkenteni Amd.
Ezért mindenképp meg kell verni az 1080-at hogy árban adhassa a kártyáit.
Itt inkább az a kérdés mit tud kezdeni az 1080 TI ár/teljesítmény értékével.
Mivel ez a + 35% az 1080 teljesítményéhez egy PR rendezvényen hangzott el ezért ennek megfelelően illik kezelni a pártalan tesztek megérkezéséig.
Azért magyar árban 280 ezer körül számítsatok ám nem piskóta ez így sem..
Személy szerint én örülök neki hogy ilyen erős a TI de a DX 12 nek még jobban amit hozott..
Igaz hogy azóta a Bethesdával AMD már vulkánon fog nagy címekben játszani.Kérlek értsd meg hogy most nem ér rá az AMD most mással van elfoglalva, majd jövünk hozzátok is nyugi !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest