Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Erdei88 #26456 üzenetére

Az első érvelési hibád, hogy nem érvelsz semmi mellett vagy ellen, hiszen éppen az én érvelésem ellen érvelsz személyeskedéssel, azaz próbálsz nevetségessé tenni.

A másik durva érvelési hibád pedig szalmabáb érvelésed. Sehol egy szóval nem állítottam, hogy az X5660-am mindennél jobb. :U
    Már világosan, többször leírtam az álláspontom, ami mellett érveltem: [link].
    Azaz hogy rengeteg játék van, ami egyfelől profitál a 4-nél több magból, és hogy emiatt egyáltalán nem felesleges 4-nél több magos processzort használni ezekhez a játékokhoz azoknak, akik megtehetik hogy vegyenek.

(#26459) Hachiko95: Az állításod látom, de nehezen tudom elhinni, amikor magam is vagy 200 órát tettem BF4-be húzott i5-ön multiban, és azért néhol elég neccesen futott vele már az is. :U
    De nehéz lenne onnan releváns méréseket venni, a multi természete miatt kb. lehetetlen kétszer ugyanazt precízen megmérni sajnos. :(
    Pedig nálam csak egy R9 290-est kellett volna kihajtania, FHD maxgrafikán, bár élsimítás talán csak 2X-es volt.

Új hozzászólás Aktív témák