Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mint mindig én is egy adott játékra veszek videókártyát és megcélzom az ajánlott hardverigényben megadott szintet. 2010-ben még a HD6850 1GB elég volt játszani, majd évente jöttek a hardver és videókártya fejlesztések. GCN 1.0, GCN 1.2, GCN 1.3 és közben majd minden megduplázodott a jelenlegi videókártyán. Most megint egy olyan történt meg velem mint a HD7850 és R9 270X váltás után. Elnevezésében és valamennyi teljesitményben is többet nyújtott egy kicsivel, mégis feleslegesnek érezted mert az adott játékban HÚú de nem nyújtott többet (Battlefield 4). Mégis mindig tovább kellett lépdelni ezért a kevésért vagy a driveres támogatás miatt. Mindig valami többet adtak az új videókártya tulajdonságaiban és ez a driverben is visszaköszönt. Energiagazdálkodás és egyéb újitások miatt a régi videókártyával nem mentek jól a dolgok, ezért az új diverhez egy új videókártya kellett. Aztán megint jó voltam egy ideig (majd 1 éven át az R9 380).
R9 380 4GB videókártya után az RX 480 4GB nekem egy "új R9 270X" videókártyának tünik ennyi idő után kiismerve. Elnevezésében és valamennyi teljesitményben is többet nyújtott egy kicsivel, mégis feleslegesnek érezted mert az adott játékban HÚú de nem nyújtott többet (Witcher 3, Crysis 1 és 3). Most majd a következő videókártyám fog megint érezhető javulást okozni nekem.
A VEGA szériában is alkalmaznak GDDR5(X) hagyományos VRAM-ot, és nem minden a HBM1 és HBM2 videómemóriáról és a felső kategóriáról fog szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
R9 380 4GB videókártya után az RX 480 4GB nekem egy "új R9 270X" videókártyának tünik ennyi idő után kiismerve. Elnevezésében és valamennyi teljesitményben is többet nyújtott egy kicsivel, mégis feleslegesnek érezted mert az adott játékban HÚú de nem nyújtott többet (Witcher 3, Crysis 1 és 3). Most majd a következő videókártyám fog megint érezhető javulást okozni nekem.