- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kész lett a teszt.
Aki talál hibát, vagy netán kihagytam vmit annak előre is sry.
Konfig:
Intel Core I7 3770K@4.5GHz
Gigabyte GA-Z77-D3H|
Geil Evo Veloce 2x4GB DDR3 2200MHz (CL 11-11-11-30 CR2)
Samsung 830 256GB SSD
Chieftec 850G-DF PSUVGA: Gigabyte GTX 680 2Gb (Driver: GeForce 314.07 WHQL)
VGA: XFX Double Dissipation 7970 GHz Edition 3Gb. (Driver: AMD Catalyst 13.2 Beta 6)
Windows 8 64Bit.
Aki kérdezné, hogy miért ezekkel a programokkal mértem: Azért mert elsősorban magamnak készítettem és én ezekre voltam kíváncsi csak volt aki kérte, hogy osszam meg, ezért megcsináltam táblázatba és közzé teszem.
A lényeg úgy hiszem könnyen leolvasható a 7970 GHz gyorsabb, viszont sok helyen nagyon minimális az előny van ahol az átlag ugyan annyi is lett...Abunak abban tényleg igaza van, hogyha a compute irányba mennek el a fejlesztések (Dirt, Sniper Elite, Hitman) akkor a 680 nagyon el fog maradni, de itt egy jó ellen példa is a Crysis 3 hiába AMD-s kb ugyanúgy fut mind kettő VGA-n.
[ Módosította: Barthezz2 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EAFC 25
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest