Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Megporgott a forum :)

jo sokan itt érezhetoen lenézik a 60 90 ezer kozotti piacot pedig egy kártyának valoban ott lenne a helye és itt lesz a legtobb vásárlo ezt vagy nem tudjátok vagy nem akarjátok elfogadni
    Tény hogy jol esett volna a 490 is bejelentve /ha már 480x nem lesz/
    De foglalkozzunk azzal ami van a 2*8 Giga az egy érdekes dolog ha VR alatt és Direct X 12 alatt osszeadodik akkor a 4 Gigás kártyáknak ez ugybetesz hogy el sem lehet mondani
    Ehhez azért reálisan látni kell hogy a crossfiret rendbe kell tartani
    Nagyon UGY tunik a VR és a PC szét fog szakadni abbol a szempontbol hogy amire egy megoldás jo arra sima 4Kban nem biztos és fordtva
    NV supported játékokban biztos hogy nem lesz eros a két kis 480 as ez boritékolhato nincsenek illuziok
    Csusztatás ebbe a bemutatoba is volt érdekes hogy ezt egy NVs se mondta sebaj én elmondom a korrektség kedvéért
    Eleve ott kezdtek hogy az 1080 57 FPSt nyom a DOOM ba és hogy sok a 700 Dollár /ha tudná hogy van az 840 euro is néha :D / Majd pár perc mulva mutatták hogy a Singularityben is 58-at FPSt nyom és ehhez hasonlitották a 62 5 ot a két 480al
    Ez azért csusztatás mert ami egyik játékban ennyit nyom az máshol nem biztos hogy annyit vagyis a DOOMban nem biztos hogy megvan a a 62 de most az a favorit játék ezért rácsusztatták
    Persze ez nem akkora nagy csusztatás mint hogy elhagynám a kis VR kiirást a nagy grafikon szélén de azért ez is az
    Ha sikerul elterjeszteniuk a két kártyás rendszereket akkor nagyon gyorsan elo tudnak torni a kártya részarány táblázataiban ami keményem odacsaphat az Nvidia supported játékok támogatottságának
    Amit én ott láttam az kb 5 6 AAA s cim volt ezekbe kell nagyon osszeheggeszteniuk de foleg a Battlefieldben és a Total war ban és az már kifogja vonni azok vitorlájábol a szelet akik nyafognak hogy csak Singularity meg Hitman
    Tehát a tegnapi cucc jo volt azzal a hiányérzettel hogy 1070 ellen is szerettunk volna valamit látni
    Raja nyomta a szokásos bénázását istenem :DDD

Új hozzászólás Aktív témák