- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
FollowTheORI #16487 üzenetére
Engem meg az lep meg, hogy a noise a 3. dobogós helyen végzett és hogy sokaknak az is fontos. Úgy értem, hogy alapnak kéne lennie, hogy a kártyákat hatékony és halk hűtéssel látják el, de hát néhány gyártó még a sok-sok év tapasztalat ellenére sem tud értelmes hűtést tervezni. Szerintem az itt szerzett szavazatok többsége negatív tapasztalatokon alapul. Azért emelem ki a többséget, mert tisztában vagyok vele, hogy néhányan azt szeretik ha 0 hangja van a gépnek, ezért is van létjogosultsága a passzív tápoknak és egyéb passzív hűtőknek is. Én szeretem azért ha kicsit dorombol a PC-m, de nekem is volt olyan kártyám amitől nem hallottam a játékot és még a fejem is megfájdult max fél órát bírtam vele játszani! Komolyan mondom vagy fülessel kellett játszanom vagy úgy felhangosítani, hogy lakótársam jött át másik szobából szólni, hogy vegyem halkabbra mert már a szomszédok is szóltak.
Sapphire HD4890 Vapor-X 2GB
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest