Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Beleolvastam az 1080as cikk topikjába és elszomorodtam hogy a fórum 90% már trollkodás.
    Az hogy eladják a leválogatott GPUkat húzva GddrXel elsőként arra jó hogy építsék az Nvidia büszkeség tudatot csak közben nem veszik észre hogy másfél hónap múlva megkapná ugyanazt csak neki kellene felhúznia.
    Ilyenekbe AMDnek nem szabad belemennie ő legyen olcsó majd lehet azt a GddrXet emberbaráti áron is megkapni. Addig meg jöjjenek ki a kis gddr5 ös kártyák.
    Abból hogy Nvidia azzal promózik hogy 1070 gyorsabb a Titán X-nél belső mérések alapján pontosan lehet következtetni hogy ugyanazt csinálják amiért AMD-t is elitéltük vagyis hogy nem objektívek a kártyákkal megjelenő promóciós mérések.
    Találtak egy tesztkörnyezetet ami valószinűleg a Directx 12 ha azon nincs gondjuk az uj kártyáknak ami hoz nekik jó 10 15% ot a 900as szériához képest.
    Én azért kíváncsi leszek mikor esik le azoknak az embereknek akik most eladják 980Ti jüket 120 ba és majd megveszik 210 ezer jó magyar forintért az 1080at és kapnak érte 20% valós pluszt.
    Én azt látom hogy az Nvidia a márkahűségben elérte az Apple szintet. Valós tesztek nélkül manipulálni tömegeket akiket másfél évente lefej. Ügyesen csinálja komolyan!

Új hozzászólás Aktív témák