- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
wjbhbdux #16141 üzenetére
Értem én,és én ezzel tisztában is vagyok de a cikket nem én írtam.Ez az egész kérdéskör csak annyiban releváns,mert ugye éppen az egész radon termékpaletta ebbe az irányba lett tolva idő előtt,és az amd nagyban köszönheti ennek a mélyrepülést.Számtalanszor hangsúlyoztuk hogy ez hiba,de mégis előnynek könyveli el mindenki holott világosan látszik a dx12 ideje még nincs itt.Értem én,hogy kellenek a dev cuccok,csakhogy mindeközben a túloldalt a 970 minden idők egyik legnépszerűbb kártyája lett,ezzel nem kis hasznot termelve az nVnek,ami tökéböl majd ismét tudnak egy igazán lehengerlő kártyát készíteni.Az elv jó dolog,hogy olyan kártyát készitünk amit sokáig nem kell cserélni,csak ebből a bevétel nem lesz meg igazán,hiszen akkor minek is cserélnének az userek,a többi nem mellékes hátulütőről nem is beszélve.Két-három évente így-úgyis vga-t kell cserélni néha van egy-két jobb széria amivel el lehet húzni tovább is,de nem ez a jellemező.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest