Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arcsi84

aktív tag

Sziasztok, egy kérdésem lenne, ami nem közvetlenül egy konkrét ajánláshoz kapcsolódik, hanem közvetetten a melyik VGA lesz tartós a jövőben kérdéshez. Tudom, hogy senki nem lát a jövőbe, de kíváncsi lennék a véleményetekre.

Szóval arról lenne szó, hogy küszöbön a DX12 meg egy csomó új képjavító technológia vele együtt.
    A jelenlegi játékok többsége jobban fut nvidia kártyán, mint AMD-n. Mégis Abu85 mester cikkeiben, folyamatosan azt lehet olvasni, hogy a maxwell kártyák a jövőben komoly hátrányban lesznek. Sávszélesség és egyéb okok miatt.

Én elfogadom, hogy Abu mester sokkal többet tud erről, mint én, de azt marketing és logikai szempontból nehezen tudom elhinni, hogy egy játékfejlesztő, aki egy adott játékot készít, az olyan rendszerre programozzon, amiből kevesebb van a piacon.

Az Nvidia birtokolja a dgpu piac nagyjából 70%-át, ki lenne olyan hülye, hogy direkt a 30% lefedettségre fejleszt?
    Tudom, hogy a konzolokban AMD APU van, de az teljesen más elven működik, mint egy PC-s processzor/Dgpu páros.

Mi a véleményetek erről?

Hogy ne csak off legyek, ezt GTX 960 2GB tulajként kérdezem.

Új hozzászólás Aktív témák