Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Rola, es nem en hoztam fel, vissza kell porgetni kb 15 hozzaszolast es meg lehet talalni a kiindulo ertekezest Locotus-tol
Kezeljuk helyen a dolgokat.Nem en hasonlitottam mas procikhoz raadasul hanem gbors, tehat kerdezd meg ot miert hasonlitotta ossze azokat a procikat. Attol meg akinek egy 6300-a van vagy egy 8350-e egy hozza pariban levo VGA-val teljesen jo jatekelmennyel fog tudni jatszani, hiszen azert jatszunk. Kivancsi vagyok hanyan vannak ugy, hogy jatek kozben azon jar a agyuk: "Ez az I7 ugy adja neki , mint a diszno, de jo hogy meghuztam a VGA-t most hasit..." ugye nem ezen jar az agyatok jatek kozben? Ha igen, tudok javasolni par kivallo szakembert...
Mindenki a az igenyeihez es penztarcajahoz merten fog gepet vasarolni es jatszani vele, attol hogy mas a konfigja nem lesz rosszabb a jatekelmenye mint egy mindenbol a legjobbat vasarlonak, csak a tobbszoroset adja ki

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kezeljuk helyen a dolgokat.