Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
letepem
üzenetére
Akkor ezek szerint változtak a lehetőségek, mióta nézegettem.

Mikor legutóbb néztem ezt a menüt, akkor még 30 fps volt a max. Ekkor kerestem az amd.com-on valami spcefikáció összefoglalót, vagy komplett doksi félét, és akkor láttam is a hivatalos oldalon, hogy 1080p30-ig van támogatás. Igaz, olvastam azt is máshol, hogy nemhivatalosan megy az 1080p60, de csak erősen tesztverziós programmal, ami csak régi driver-el működik, stb...Tudom, hogy az nVidia driver csomag is telepít automatikus módban bloatware-t (3DVision és hasonlók), de attól még hogy két konkurens gyártó egyformán tesz "rosszat", az nem menti fel automatikusan mindkettőt, és szerintem az nV nem csomagolt még oda third-party cuccot, csak sajátot (de javítsatok ki, mostanában kevés nVidia kártyával volt dolgom, nem láttam rendszeresen a drivertelepítőiket), bár lehet, hogy megvette már az AMD a RaptR-t? (Passz, de szerintem előbb kezdték csomagolni, mint hogy átkeresztelték Gaming Evolved-ra és úgy rémlik régen teljesen külsős cucc volt, ha ma már nem.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest