Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
gtamate2 #10370 üzenetére
a mantle hype miatt mindenki amd-t akart az "up to 70%" miatt
Ezt írtad, ez nekem elég általánosítónak hangzik. Egyébként én csak up to 45%-ra emlékszem a BF4 esetében, ahol egy A10 + R9 290X volt a konfig, és ez jelezve is volt a grafikonon! Ezen simán el tudom képzelni, hogy jött a 45%.
Igaz, hogy ez semmit nem jelent, de én nem hallottam vagy olvastam olyat, hogy valaki a Mantle hype miatt vett volna FX procit. Azt elhiszem, hogy aki FX-n gondolkozott annak egy plusz érv lehetett, de aki csak emiatt vett FX-t, és azt várta, hogy majd mindenhol szárnyalni fog, sőt, onnantól minden játék Mantle-re jön, az valamit nagyon félreértett. Ilyen jellegű hype egyáltalán nem volt. Sok helyen a Mantle volt a téma, de értelmesen tálalva, hogy miről szól. Továbbiakban pedig az előző hozzászólásom első bekezdése...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- RAID
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest