- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Dehogy közelítem, írtam is hogy nyilván te mindig AMD-s voltál és örültél az ingyen fps-nek. De ezzel nincs is semmi baj. Azzal van hogy tele volt a PH mantle-s cikkekkel és alatta a kommentekben is ment a dicsőítés, ennek hatására pedig a Milyen videókártyát? topikban szinte kivétel nélkül amd-t kértek és ajánlottak mert mi van ha bejön alapon, aztán mindenki várta hogy majd akkor jönnek a mantle termékek, de nem jöttek a gyorsulás pedig nem volt olyan jelentős mint sokan várták és még késett is rengeteget amitől mindenki ideges volt.
Utólag pedig becsapva érezhetik joggal magukat akik emiatt vettek főként amd-t, mert azóta kijött 2-3 nagyobb játék ami támogatja és emiatt mondtak le a Physxről, a jobb driveres támogatottságról.(#10367) -Solt-: Nem mondtam én a minden esetben 70%-ot, de nem tudom egyáltalán megvalósult-e. A linkelt nv csodadriver pedig nem volt szénné hypeolva hónapokkal előtte és emiatt nem vett senki nv-t.
Az a baj hogy aki fx procival játszott annak is csak pár játékban gyorsult a többiben maradt a limit, nem csoda hogy le is cserélte már szinte mindenki az fx-eket, pedig anno 1.5 éve amikor venni akartam szinte egy darab se volt a piacon használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest