- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
proci985 #10133 üzenetére
Szerintem egyrészt az utolsó mondatodban van a lényeg (nem is feltétlen a driverek, hanem a játékpatchek kapcsán: nyilván a korábbi profilokban erre nem figyeltek, hiszen nem volt tudott ez a korlát), másrészt azért lássuk be, még manapság is elég extrém példa vagy a 3 kijelzővel.
Jó lenne olyan statsiztika, hogy a dGPU-t használók körében mik az elterjedt felbontások: szerintem még a fullhd sem "alapértelmezett" (ha tippelni kellene, azt mondanám, hogy az 1920*1080 és az e feletti felbontások, az esetek kevesebb mint 50%-át adják, mivel még mindig sokaknak van pl. 1280*1024-es, illetve 1680*1050-es kijelzője).Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek az elkövetkezendőkre. Az async compute körüli problémák kapcsán páran már az FX-es időket vízionálták az nV vonatkozásában. Ha tényleg akkora gondot fognak okozni a DX12-es játékok a Maxwellnek, mint anno a DX9-es címek az FX-nek, akkor sok vásárlót veszíthetnek (hogy mást ne mondjak, az FX-ek idején 9700Pro-m volt...
). Személy szerint nem igazán érzem érintettnek magam, mivel Fermim van, új vga vásárlásával pedig - ezek után - jobb lesz kivárni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest