Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:49

LOGOUT.hu

AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9448) AtHoS válasza Semin (#9439) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Normál játék alatt 90% környéki terhelés volt a kártyán, de ugye ennek túl sok jelentősége nincs, mert chill miatt a GPU órajel visszaskáláz, így mindig az aktuális 50-70 FPS-hez visszaskálázott órajel mellett próbálja a GPU-t max közeli állapotban futtatni, ha jól vettem észre

Amúgy második nekifutásra egy CTRL+SHIFT+O -ra kaptam egy szép kékhalált, nem tudta a Radeon Overlay panelt berakni :F

Gép restart után harmadik próbálkozásnál inkább ALT+R és kézzel kapcsoltam be, de ami feltűnt, hogy első kattintásra nem csúszik odébb a bekapcsolási csúszka, csak második próbálkozásra...hmmm érdekes (első alkalommal azt hittem mellé kattintottam, de most már biztos, hogy nem)

Kb egy órát szórakozhattam

eközben gpuz

Némi anomália azért még mindig van az értékekkel, akkora fals számok szerepelnek néhol és ezek szerint nem csak a GPU-z képes ilyet művelni.

GPU-Z képen bekereteztem egy részt. Nos itt az történt, hogy a színház utáni téren egy miniboss szerűséget kellett leverni a csicska bandájával és egyik pillanatról a másikra Freesync megszűnt, kijelző odaragadt 120 Hz-re, játék elkezdett darabos lenni és 10 fps környékén futni, CPU terhelés leesett és kénytelen kelletlen ki kellet lépjek a gammából.

Viszont ez jól mutatja, hogy abban a szituációban 1710 MHz-en futott a GPU, odavert a GPU fesznek is és biztosan 100%-on terhelődött a VGA. Ez mondjuk csak azért lehet érdekes, hogy az előtte levő grafikon részen láthatóakra arányában lehet viszonyítani.

Délután/este jutok csak oda, attól függően mikor érek majd haza, de megnézem amit kérsz

ui. a kékhalál után resetelte az Ultra beállítást és az alap Custom volt aktív. Mikor a vége felé bedadogott - ránéztem volna mi a fene lett - vettem észre ezt, menet közben feltűnt, hogy csak 100W környékén fut a VGA, bár látványban nem tűnt fel a képen, mondjuk nincs is olyan tapasztalatom a játékkal, ami miatt nagyon feltűnő lehetett volna :B

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.