Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RMZ250

senior tag

válasz Dany007 #45102 üzenetére

Pont ez az, a FC2-t pont ezé szartam le. A 3 nem csőjáték, oda mész ahova akarsz akkor amikor akarod. Persze a sztori miatt csinálni kell a feladatokat meg mondja, hogy mit kéne csinálni. Lehet rambózni, de ha akarom akkor egyetlen lövés nélkül lopakodva lekéselem az egész tábort. Régebben elkezdtem játszani a virágbolti verziót de nem nagyon tudtam mikor mit kell tenni mire valók az állatbőrök meg a növényekkel mit kell csinálni, mik ezek a tetoválások meg minden szóval túl bonyolultnak tűnt és nem tetszett. Viszont így magyarul óriási élmény volt nekem a játék, ráadásul kétféle befejezése van:) Többféle kivégzési mód van benne ha az ellen mögé lopózkodsz Szóval nagyon változatos. Úgy voltam vele mint az első résszel, hogy ha elkezdtem akkor alig bírtam felkelni a gép mellől. Egyszónak is száz a vége: KÚRVA JÓ játék :C :K

Még annyi, hogy szerintem ez ugyan az mint a Crysis 1 csak mindenféle higtech nélkül. Itt is teljesen körbejárhatom a táborokat megtervezhetem a rajtaütést, fényképezővel megjelölhetem a célpontokat stb.stb.
    Faszák a fegyók is van íj is amit a vége felé nagyon megszerettem.

A topiktól meg bocs az offért :B

Új hozzászólás Aktív témák