- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
válasz
Dany007 #45102 üzenetére
Pont ez az, a FC2-t pont ezé szartam le. A 3 nem csőjáték, oda mész ahova akarsz akkor amikor akarod. Persze a sztori miatt csinálni kell a feladatokat meg mondja, hogy mit kéne csinálni. Lehet rambózni, de ha akarom akkor egyetlen lövés nélkül lopakodva lekéselem az egész tábort. Régebben elkezdtem játszani a virágbolti verziót de nem nagyon tudtam mikor mit kell tenni mire valók az állatbőrök meg a növényekkel mit kell csinálni, mik ezek a tetoválások meg minden szóval túl bonyolultnak tűnt és nem tetszett. Viszont így magyarul óriási élmény volt nekem a játék, ráadásul kétféle befejezése van
Többféle kivégzési mód van benne ha az ellen mögé lopózkodsz Szóval nagyon változatos. Úgy voltam vele mint az első résszel, hogy ha elkezdtem akkor alig bírtam felkelni a gép mellől. Egyszónak is száz a vége: KÚRVA JÓ játék
Még annyi, hogy szerintem ez ugyan az mint a Crysis 1 csak mindenféle higtech nélkül. Itt is teljesen körbejárhatom a táborokat megtervezhetem a rajtaütést, fényképezővel megjelölhetem a célpontokat stb.stb.
Faszák a fegyók is van íj is amit a vége felé nagyon megszerettem.A topiktól meg bocs az offért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest