- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Klaus Duran: 2025 dude
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
válasz
Dany007 #45102 üzenetére
Pont ez az, a FC2-t pont ezé szartam le. A 3 nem csőjáték, oda mész ahova akarsz akkor amikor akarod. Persze a sztori miatt csinálni kell a feladatokat meg mondja, hogy mit kéne csinálni. Lehet rambózni, de ha akarom akkor egyetlen lövés nélkül lopakodva lekéselem az egész tábort. Régebben elkezdtem játszani a virágbolti verziót de nem nagyon tudtam mikor mit kell tenni mire valók az állatbőrök meg a növényekkel mit kell csinálni, mik ezek a tetoválások meg minden szóval túl bonyolultnak tűnt és nem tetszett. Viszont így magyarul óriási élmény volt nekem a játék, ráadásul kétféle befejezése van
Többféle kivégzési mód van benne ha az ellen mögé lopózkodsz Szóval nagyon változatos. Úgy voltam vele mint az első résszel, hogy ha elkezdtem akkor alig bírtam felkelni a gép mellől. Egyszónak is száz a vége: KÚRVA JÓ játék
Még annyi, hogy szerintem ez ugyan az mint a Crysis 1 csak mindenféle higtech nélkül. Itt is teljesen körbejárhatom a táborokat megtervezhetem a rajtaütést, fényképezővel megjelölhetem a célpontokat stb.stb.
Faszák a fegyók is van íj is amit a vége felé nagyon megszerettem.A topiktól meg bocs az offért
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest