Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem semmi gondom nincs, és nem is volt vele. Trollkodni go home!

-
dunc
nagyúr
Asus 270X em van , alapórajelen cpu, gpu, ram stb. 14.4 driver teljesen hibátlanul teszi a dolgát. Sokan panaszkodnak ugyan rá, de sok esetbe az emelt órajelek,miatt jöttek elő a problémák! Valaki bios szintű hibát tulajdonit a drivernek, és hogy hazavágja az egész gépet, nos azért ez nem írható egy driver számlájára!
-
dunc
nagyúr
Milyen a14.4 whql driver? Eddig a 13.12 használtam (om).
-
dunc
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
"de mit szüttyögtem mire W7 külsőt adtam neki" jah majdnem egy perc XD
-
dunc
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Asus!
-
dunc
nagyúr
Zero Core megoldása, nekem ez a kis program amit az indítópultba is elhelyezek segít! Az energiaellátást nem is kell piszkálni. Zero Core Disable
-
dunc
nagyúr
válasz
kungzi
üzenetére
Saját tapasztalat a másodikról tudok maximális elégedettséggel nyilatkozni! Már kibontás közbe (doboz, körítés) látszik igényes darabbal van dolgunk, hibátlanul beszerelhető, nincs recsegő, lötyögő rész rajt (masszív) eddig minden játékot kipróbáltam rajt, a legújabbak se fognak ki rajt! A hangja soha nem volt hangosabb mint az amúgy is halk cpu hűtöm! Tehát eddig egy szavazat az Asusnak!
-
dunc
nagyúr
Drivertől függetlenül, előfordul,hogy miután kikacsol a monitor, és megpiszkálom a gépet nem kapcsol vissza a monitor! 4850 től, géptől függetlenül ez jelen van az AMD videokártyákon, tiltottam a energia gazdálkodásnál a pxi express energia megtakarítást stb, de rohadt idegesítő random hiba!!!! Hihetetlen, hogy évek alatt se történik megoldás! (win7,8,8.1) Nvidia esetén ilyent nem tapasztaltam, miért nincs rá megoldás?

-
dunc
nagyúr
válasz
kucseranor
üzenetére
Tiszta telepítésről hallott valaki?
Le kell nullára pucolni az előző drivert ccc, regisztrációs bejegyzések stb!!! -
dunc
nagyúr
-
-
dunc
nagyúr
válasz
csababarca
üzenetére
Tilsd le a biosba az integrált vgat.
-
dunc
nagyúr
Lehet ezzel kezdeni valamit,hogy ha kikapcsol a monitor nem mindig kapcsol vissza? Csak ha újraindítom?

-
dunc
nagyúr
Ha bármikor egy jó telepített játékot indítok,mindig lerakja tálcára!
(asus 270x top) -
dunc
nagyúr
Nos BF4 Mantle minden tökig ráhúzva 35fps alá nem ment! I5 3340, Asus R9 270X,minden cuft alapon,ez eddig nem rossz! Kártya hangtalan,még terhelve is, viszont S.O.S. Proci hűtő!

-
dunc
nagyúr
Asus lett a 270X hatalmas egy dög! De simán befért! De gyárilag egy 6 pines csatit kaptam,de kér hely van rajt! A Tápomon van 2 hat pines,így mindkettőt rádugtam! Nme csináltam hülyeséget?
-
dunc
nagyúr
http://www.pcx.hu/termek/sapphire-r9-270x-2gb-ddr5-oc-dual-x-11217-01-20g-videokartya-89353
Bocs a link miatt , mi a vélemény a kártyáról?
-
dunc
nagyúr
Köszi mindenkinek! Melyik webshopot ajánljátok ? Az ár mellékes, a megbízhatóság szempont!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok e két kártya között mennyi a külömbség? Az első egy tízessel lenne olcsóbb. Asus R270 DC20C, Asus R270X DC2T.
-
dunc
nagyúr
Sokat olvastam black screen ről,de nem tudom mi az olyankor mi történik , vagy mi látható ?
-
dunc
nagyúr
Vajon miért kapcsolja ki a hdmi audiot,miután kikapcsol a kijelző , (de miért nem kapcsolja vissza ? )
-
dunc
nagyúr
Hi a borderlands 2 nél van egy olyan gond,hogy a nvidia üdvöskéje ha nem minimumon van hajlamis akár 20-25 fps veszteségre is ! Biztam benne ,hogy a 7850 erőböl megoldja majd a emulációt ! Nektem mi a helyzet ?
-
dunc
nagyúr
7850 em van ,hdmi rá van kötve a tv re,de miután kikapcsol a kijelző (tétlenség esetén) utána nincs hang a tv-n (hdmi audio eltűnik ,restart után ok) gondolom valahol kikapcsolja valami
találtatok rá megoldást ? (az energia sémáknál nem jutottam eredményre
) -
dunc
nagyúr
Sziasztok 7850 em van (win 7,8) a vga rá van kötve (dvi) monitora ,a hdmi kimenet tv re (high speed 1,4) az a probléma ha változtatom a megjelenöket (tv ,monitor,kiterjesztés stb) akkor többször előfordul,hogy tv n nincs hang (hdmi audiora azt írja nincs csatlakoztatva ) újrainditánál helyreáll . Drivereket cserélgettem,de akkor is elöfordul a jelenség ! Egyéb hang a rendszerembe egy usb fejhallgató.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok a shapphire oc 7850 et egy 3470 es I5 el használom (alap 3200, turbo 3600 mzh) gondolom elegendő ? A kártya sincs húzva !
-
dunc
nagyúr
Sziasztok a "SAPPHIRE RADEON HD7850 1GB DDR5 PCIE OC EDITION" verzió mellet döntöttem ,végigpróbáltam a 2013 az ütős címeket ,és eddig nem látom a 1GB vram hátrányát ,melyik drivert használjátok ?
-
dunc
nagyúr
VTX3D nem
ASUS,Shapphire only !!!! Van amúgy zsé csak nem költök többet mint muszáj!!!! -
dunc
nagyúr
7820 ből van 2 gb s verzió ! 57 K az elfogadhatónak tűnik !
-
dunc
nagyúr
igazából GTX 660 at gusztálgatom

-
dunc
nagyúr
Soha nem vettem használt terméket,nem ma fogok elkezdeni
kösz a tippet !!!! -
dunc
nagyúr
Most az a helyzet,hogy 1gb oc 7850 50 K
5870 2 gb 66 K örülnék ha a 16K a zsebembe maradna
-
dunc
nagyúr
Sziasztok érdemes full HD használatnál a 2 gb verzió ?
50-70 megéri a 9K felárat ?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok mire elég manapság egy 7850 ? Milyen cpu kell hozzá? (amd&intel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ugyanúgy nem kapcsol vissza a monitor! 

Le kell nullára pucolni az előző drivert ccc, regisztrációs bejegyzések stb!!!

Próbáld ki ,hogy egy percre állítod a képernyő kikapcsolását ,és filmet indítasz ,és jelentkezik e a hiba?! (egy perc után) Driver nélkül is,és driver cserével is.