Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Engem is éppen ez ejtett gondolkozóba. Jelenleg egy Sapphire HD7850 1Gb tulaj vagyok 1080p-ben az igényemnek megfelelően egyelőre szépen teszi a kártya a dolgát. Most néztem az árát IPON-on 42K. Nem nézegettem mostanában a használt piacot, de hamarosan valamit lépnem kell. Két dolog ugrott be elsőre, csak nem tudom melyik lenne a jobb alternatíva.
1. ha 30k körül meg tudnék szabadulni a karitól az áresés után egy 7950 jó csere alternatíva lenne, kérdés a 11 hónapos garis kártyámért reális-e ez az összeg?! (sapp. 7950 most 65k)
2. megtartani a kártyát és az "olcsósodás" után venni még egy 7850-et és összedobni egy CF-et (teszteket nézegettem, kb 7950 szint, van ahol gyorsabb is)
Szakik véleménye érdekelne, melyik, miért lenne jobb/rosszabb +oldás!

-
Devid_81
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Yettel topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- BestBuy topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő