Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
-
Solesz84
aktív tag
válasz marcusa #20837 üzenetére
Álltalában be szoktam kapcsolni mindig a VSync-et, de majd akkor megpróbálom úgy is, h kikapcsolom.de érdekes h a dead space 3-ban sem ment fel egyszer sem 99%-ra ha jól emlékszem olyan 40-50 között volt, de a hőfok is olyan 44C volt kb.tehát ha megvan az FPS akkor ne aggódjak?Azért kérdezem mert én úgy tudtam h 99%-on kellene menni a VGA-nak mindig.Lehet h ez a proci lenne hozzá kevés még 4,2GHz-en is?
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz marcusa #22345 üzenetére
A helyzet változatlan, a régi BIOS-t nem sikerült senkinek sem működésre bírni az "új" kártyákon, valószínűleg a hardver rev. más lett közben. (angol nyelvű fórumon olvasdtam.) Bízom benne, hogy előbb-utóbb lesz új BIOS rá. Addig meg üvölt a szemét....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kribe
őstag
válasz marcusa #23732 üzenetére
1-2 fokkal olcsóbb...
Én most tervezek 7870 vásárlást, egyelőre 2 típus maradt porondon a PCS 7870 Myst a Tahiti LE-vel, illetve a HIS IceQ-X Turbo változat, ami úgy tűnik senkinek nincs... Ez a ritkasága vagy a megbízhatatlansága miatt van vajon?
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
Algotis
addikt
válasz marcusa #27412 üzenetére
Esetleg még számíthat az is, hogy AMD procija van.
Mellesleg tuningban picit meghúzva, még alapfeszen jobban tud teljesíteni.
a GE címekben nem is, de az AMD címekben biztos.
Példa:
asdxv talált egy durván tuningolt gtx660 tesztet, ugyanazzal a procival amit ő használ.
Azonos órajelen sokkal jobb a 7850, de még alapon is csak pár ponttal marad le tőle.
1050mhz-n meg már ugyan az, és azt keni a legtöbb kártya alapfeszen.NEM mondom, hogy 7850-et vegyen, de azért figyelembe kell venni ezt-azt is...
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz marcusa #27416 üzenetére
Így van, de szerintem jó vétel volt ez is. 2 év múlva majd lesz cserélve, addig jó lesz ez. Úgyis csak BF3-mal meg pár régebbi játékkal játszom, arra meg jó ez is
!SZERINTEM! Nem volt ez se rossz választás.
Kicsit amúgy is húzatom, és így tud már annyit, mint egy 660.
PONT.Androidos Outlookból küldve
-
Zso2
őstag
válasz marcusa #28567 üzenetére
Meg is adta a választ, nincs megoldása,egyelőre így használja , megvárja,hátha kiadnak valami frissítést.
(#28569) HSM Nem Ipon-os , megpróbálom kicsréltetni,mert ez így nem jó,nem tudok várni,ki tudja soha nem adnak ki semmit rá.
(#28568) Algotis valószínű nekem is az lesz,csere...
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Sondi1986
addikt
válasz marcusa #28721 üzenetére
Miből hallasz többet hogy a 7950-es mennyire nem lehet húzni vagy 670-es mennyire szereti a tuningot?
A tesztekre az nv kiválogatott példányokat oszt szét amiknek a Boost is eleve magasabb, és jó tuningolhatók.
Itt egy tuningos 650ti boost egy alap 650ti boost ellen: [link][ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
-
lowzor
veterán
válasz marcusa #28721 üzenetére
De pont az írtam, hogy a legrosszabb példányokban is bennevan a 40-45% tuning, szóval olyan szó szerint antituning darabot lehetetlen kifogni, inkább a többi 7950-hez képest viszonyítva lehet az. A 7950 a legjobb tuningban az egész 7*** szériában, mert gyárilag nagyon levan downclock-olva.
-
- = Zk = -
félisten
válasz marcusa #30714 üzenetére
miért ilyen a kép ha lementem Action!-nel?! (ezt a képet mentette le) pedig nem így néz ki aj áték.. nagyon nem[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz marcusa #30718 üzenetére
paint help me... és a PrintScreen.. na mindegy.
ímé:
gépem adatai az adott helyen. + nfo: a 7870 1100/1200-on megy
a játékban FHD, absz ultra/high/on minden+8xMSAA" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Steve198310
őstag
válasz marcusa #32304 üzenetére
Az lehet de még is hüvibb a zafír mint az MSI. Volt Asusom is az is faxa minőségi alkatrészből tervezett cucc. Itt nem a borításról beszélünk mint már megírtam nem a borítástól lesz egy kártya jó. Hanem attól, hogy minöségi alkatrészt használ.
A boritásod az MSI Twinen meg még melegít. Hol vezeti azon a kártyán a hőt. Látsz valami csatlakozást a bordára? mert a levegő hőhidat alkot. De semmi köze annak a lemeznek a hűtéshez"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz marcusa #33612 üzenetére
Witcher2-ben?
Wazz akkor újra előkotrom, mert én nekem nagyon úgy rémlik, az extra nemtudommárhogyhívják-tól, amit "csak felső kategóriás gépek számára" illik betolni, simán lement 20 fps-re és alá. De ha kikapcsoltam sem ment sose 35 fölé. FullHD."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz marcusa #33616 üzenetére
minden koppanasig huzva, kartya 1100/1500 cpu 4Ghz. A jatek kisse Nvidia szagu ezexerint
A gpu kihasznaltsaggal ne foglalkozzatok, ez pillanatnyi ertek. Amugy 99%[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
katt777
félisten
válasz marcusa #33614 üzenetére
Mert tényleg durva lett volna az a sebesség. nVidia Xperience-t igényes user nem használja! Viszont legalább nincsenek muszájból csalások a driverben, ez azért jó pont nekik.
aleister: Majd DX11.2-ben lesz érdemes összehasonlítani. Ezért kényszerültem én is AMD-re megint.
b4u: Ilyen magas alapból az órajele? Tegyél föl egy GPU-Tweak-et, és állíts be alacsonyabb profilt, vagy nézd meg ASUS honlapján, van-e javítás hozzá. Anno HIS3850-eknél volt így lqrva bios.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
=HG=
addikt
válasz marcusa #34527 üzenetére
Miért is ? Az hogy elméletben low grafikán proci limited legyen egy jóval gyengébb procinak kéne a vga mellett lennie, ami 100 %-on teker..Gyakorlatilag a processor számítási feladatát könnyedén megjeleníti egy nagyobb teljesítményű vga...(elég nagy különbségnek kell lennie....) Viszont egy i7 és 7870 között nincs ekkora technikai különbség, tehát a proci limit nem minimum grafikán fog jelentkezni, mivel ennél többet tud a proci..
Tételezzük fel, hogy ez a pont High grafikai megjelenítésen érkezik el, amikor a mellé rakott i7 100%-on teker..
Viszont az ultra beállításra már nincs elég ereje, nem tud elégséges számítási feladatot ellátni, tehát itt jelentkezik a proci limit..Már tényleg nagyon sok az off! (bünti lesz)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest