Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
CheaterBandi #5137 üzenetére
Telepitö lemez ki... mert ott más a gond... elöször szépen egyesével cserélgesd a ramokat,aztán nézd meg minden kap-e rendesen áramot...a vga-t is vedd ki,majd vissza... közben böszül cmos restelhetsz amikor csak tetszik... jut eszembe biosba bejutsz???
Csak csendesem jegyzem meg,miért ezt a lapot vetted?Vettél volna inkább egy E8400-et meg egy jobb P45-ös lapot...tudom most már mindegy...
Ahh lapot elnéztem P5KPL-re nem szóltam... ezt az idióta asus számozást...#5141) CheaterBandi
Hát ha biosban benn vagy akkor szinte biztos jó az alaplap...és a táp is valószinu... marad a RAM és a vga... a ram beállitásait idözités feszkö stb kézzel be kéne löni... nekem a kék halál miatt ramnak tünik.. de lehet vga is még... ha F8-al be tudsz menni csökkentett modban akkor drivercleanerral le tudod szedni a vga drivert... és ha ugy bootol akkor vga...
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- PNY Quadro P600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest