- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tome.jr #3374 üzenetére
Nem gondolom viccesnek. Mint már korábban említettem, volt nekem már mindenféle ati+nvidia kártyám, egyik fan sem vagyok (bár jelenleg tényleg Ati user vagyok). Lehet neked mindegy, mennyit fizetsz ki egy kariért, de sokaknak nem mindegy. Asszem abban sokan egyetértünk itt, amit írtam (a sok egyenlőségjeles mondat). Így több szempontból is vérzik a hozzászólásod. Én mindig az ár/érték arányt néztem és nézem, felőlem lehet Intel, Ati, nVidia, akármi. Amelyik jobban megéri az árát és jó teljesítménnyel rendelkezik hozzá, vagy jobbal mint a konkurrensei, azt veszem. Szar dolog, mikor valamit akarsz venni, és csak 1 fajta-gyártónak van belőle (szocializmus, 80-as évek és korábban rémlik valamennyire? Mert én éltem benne, nem tudom, te igen). Hidd el, az a jobb, amikor több közül lehet választani. Ki tudja, lehet ha kijön a Fermi, földbedöngöl minden más kártyát. Nem?
Még valami: nekem soha semmilyen driver problémám nem volt sem Ati, sem nVidia kártyával. Ez is érdekes ugye? Szóval hol van akkor itt a driver sírás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Proxmox VE
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest