Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz janos666 #2288 üzenetére

Én sosem mondtam, hogy 1920-ba elég az 512MB, ergo az a vélemény nem mérvadó. :DDD
    CF-re meg éppen azt írtam, hogy csak a támogatott játékokban van hozzávetőlegesen értelme. Ezt nehezen cáfolod ezeknek a támogatott játékoknak az újabb tesztjeivel. :(

arn: Persze, tutira nagyobb felbontása lesz tőlük a monitoromnak! :DDD :N Eddig is minden játékot maximumban toltam. :P Elmondom sokadjára is, nyilván ezúttal is hiába: az új kártyákon a sok VRAM a több megjelenítő támogatásához kell. Nem 1-hez. A kártya teljesítményét (58xx) meg nem kéne összekeverned a VRAM mennyiségével, azaz van értelme 58xx kártyára áhítozni, csak a 2GB-ra nincs.

gbors: Nem is állítottam, hogy mást mondtál, azok számára hangsúlyoztam, akik a jelek szerint továbbra sem képesek felfogni a dolgot.

cszn: De akkor lehet dicsekedni a hommokozóban, hogy nekik 2GB-os van... :DDD

luw2win: Megfelelő támogatású HD TV-n (vagy rosszon :DDD ) nézve az elmossa az éleket, ergo nem kell programból alkalmazni, és nem terheli a GPU-t. Ja, de akkor meg minek 58xx kari... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák