- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
DeathAdder #17835 üzenetére
Te örülnél, ha valaki bemenne az NV-topicba, és leigénytelenezné az összes NV-tulajt? A baj ezzel volt. Én igényes vagyok, és tökéletesen elvagyok az 5850-emmel. A Crysis-eket meg megeszi reggelire.
(#17836) DeathAdder: Ati kártyák közt is lehetnek hibásak, ugyanúgy, mint az NV-k között. Az igényességről is írhatnék NV-oldalról, szerintem annál nagyobb igénytelenség nem létezik, mint amit a GTX470-480 kariknál csináltak, 100-150 000Ft-ért olyan karit, amin ÁRNYÉKOLATLAN a DVI kimenet, megsüketülsz a hűtéstől, és sült tojást süthetsz a hátulján (jót tesz a környező alkatrészeknek is) és külön betáp kell neki paksról.
Az 570-580-nál korrigáltak a csorbán.
Ne érts félre, nem bántásból írom, csak hogy azért lássuk azt is, hogy az NV-nek is voltak a reszelt tápcsatinál sokkalta durvább igénytelenségei.
Physx tény, nekem mondjuk nem hiányzik, erről kár itt vitázni.
A boot nálam teljes képernyőn van/volt eddig mindegyik radeon karimmal, nem tudom, nálad mi lelte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest