Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
ricsi99
üzenetére
Én azt mondom, hogy gaméra elég egy megrántott Quad is nem kell itt semmiféle i5 meg i7, persze ha benchel az ember akkor már elkél a megrántott i7.
Nem azért mosódott a kép szűrővel, mert crt-d van, hanem mert nem sima box-ra van állítva hanem mondjuk edge detect anti-aliasing-ra vagy még az MSAA is SSAA-ra (Super-sampling Anti-aliasing) van állítva, legjobb ha a ccc-ben az AA box-ra van állítva és az érték (2x,4x,8x) pedig alkalmazás vezéreltre, az adaptíve anti-aliasingot meg MSAA-ra kell tenni.
Nekem így volt beállítva és mindenhol gyönyörű volt a kép, ha beállítottam 8x AA-t a gaméban (L4D,L4D2) akkor gyönyörű élmentes volt a kép miközben éles és részletgazdag maradt, de ha rányomtam mondjuk az edge detectet vagy narrow tended AA-t akkor már olyan homályos volt a kép mint az állat, ugyan ezt csinálta a SSAA-is ha meg együtt használtam akkor rettenetes volt a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest