Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Bezzeg az nvid...
"
Érdekes, mikor GTX260-am volt, épp azon ment a balhé, hogy a win7 driverben nem megy az energiatakarékosság, senki nem tudott egy normálisan működő drivert ajánlani. Nem kéne itt az NV hype-ot erőltetni...
Arról nem is beszélve, hogy DXVA gyorsítással a GTX260 jópárszor csak valami zöld pixelhalmazt nyomott ki MPCHC-be, meg néhány ALT+TAB után belefagott a GTA4. Azért tartottam meg szemrebbenés nélkül inkább a 4890-em, azon nem voltak ilyen gondok...
(#14499) Peace: Vannak azért olyan faktorok is, amik az FPS-be nem nagyon jönnek át, de mégis javulhat. Főleg a minimum-FPS, vagy egyenletesebb futás.
-
LW
őstag
válasz
ZozzHUN #14491 üzenetére
Multimonitorosok jól jártak, végre nem fagy meg a lejátszó, ha a filmet átrántom a másik monitorra.
Már feltoltam, csak nem lesz rosszabb, és nem is lett. Pówerpléjt én meg letojom, örülök, hogy nem csíkoz (annyit).
Amúgy engem is bosszantanak ATi igénytelen Catalystjai. Bezzeg az nvid... -
ZozzHUN
addikt
Uristen, teljesen elijesztettetek a 10.7tol
-
Giot
addikt
Igaz de nem foglalkozom az Afterburnerrel majd ha rászánom magam az ATT-ét felteszem az egy csapásra megoldja a problémákat. De a legjobb az lenne ha nem kellene ilyen mókoláshoz folyamodni. Mind1!
A Bios-al meg nem szórakozom.(#14488) Sárpac: Annyira azért nem piszkálja a csőröm
az indulat is csendült.
-
HSM
félisten
Még mindig nem értem a pánik okát... A játékok bő 70%-a alapon is fullon szalad, ahova meg tuningolni akarok, nem telik 10 secbe profiltváltani az Afterburner GUI-ján keresztül.... Ha el is felejtem, alt+tab, azt csókolom, +5sec... Ha meg kiléptem, akkor vissza. Ha elfelejteném úgyis 5 perc alatt feltűnik, hogy miért suhog hangosabban a gép. Ha meg akkora gond lenne ez az idő, akkor még hotkey-t is rakhatsz mellé... Nekem sokkal több nyűg az X-fit kapcsolgatni a normál/játékos módja között, mint az OC-t Afterburnerben. (Mondjuk megéri az X-fit áttekerni, mert egyből leszedi a zenehallgatós effekteket, amik nem kellenek játékhoz).
A BIOS-ozással meg óvatosan... -
Giot
addikt
1ik részről újítanak másrészt meg visszalépkednek. Még nem döntöttem el meik nyom többet a latba. De az hogy 2D-ben itt fűtött nekem a nagy melegben a szobában......
No comment!
Általában én szoktam azt mondogatni hogy relax a driverekkel kapcsolatban majd kijavítják a next Catalystban.Most elfogyott kicsit a türelmem.
Ja meg erre most azt írja Sárpac hogy nemhogy javulna a helyzet még úgy tűnik romlik. Na jó ez még csak egy béta. Okés hátha javítva lesz a következőben. -
Giot
addikt
válasz
Sárpac #14479 üzenetére
Én mondom addig addig szerencsétlenkednek hogy akinek jó volt eddig.............
Bánom hogy feltettem a 10.6-ot minimum +10c 2D-ben.
Kíméljetek meg a nem muszáj tuningolni megjegyzéstől. Még a referencia kártyákban is ott lapul még kb 15-20%! Hát akkor egy OC kártyában én meg hagyjam pihenni???AMD-Idiot squad!
-
Sárpac
nagyúr
A whql sem jó nincs is benne szoftveres powerplay olyan mintha teljesen kivették volna!
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #14475 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.
-
LW
őstag
válasz
Robi BALBOA #14475 üzenetére
10.3 rulez?
Nekem pont az ellenkezője a bajom, csíkoz 2 monitornál így is-úgyis (már-már alig észrevehetően). -
Z(o)zz
tag
Egy Thermaltake W0089RE 470W-es tápom van, remélem elég egy HD 5870-hez. Szerintetek?
-
ZozzHUN
addikt
Csináltam új tesztet Metro 2033 első pályán, de most DX10 Very High:
Frames: 13440
Time (ms): 290131
min: 22
max: 94
avg: 46,3kb ha látom semmit nem javult, és az MSI OSD azt mutatja h így is DX11-ben futtatja a játékot, csak azt látom, h kilövi a DX11es beállításokat
Van valakinek ötlete h Force DX10-ben futtassam? Vannak olyan DX10es effektek amik DX9ben nem elérhetőek :S
-
Peace
nagyúr
Nem látom meg, mert már ezer éve nincs meg a játék, és nem is tervezem ismét végigtolni. 4850-essel valóban nem lett gyorsabb VH-on, inkább teljesen legyilkolta. Az első kutyatámadásos résznél konkrétan diavetítést eredményezett. High-on viszont 30+ FPS, szóval dx10-es kártyával nem nagyon kell erőltetni VH-t abban a játékban.
-
HSM
félisten
válasz
ZozzHUN #14455 üzenetére
Na jó, de hosszútávon 60%-os ventitől kiszaladnék a szobából...
A gyári szabályzásnál mindenképp hűvösebb a kari, mivel az olyan bő 85 fokig engedné alapórajelen is, játék közben is. Az én profilommal viszont játék közben alapon 65-72 fok között megáll, és még nem zavaró a hangja (35-42% venti). Engem már határozottan zavar a venti hangja 45% körül/felett.
(#14456) ZozzHUN: Azért a 19 nem 25 FPS....
Így már ok. Többet dobott rajta az a +150Mhz az 1 Ghz-es maggal, mint gondoltam.
Nálam is így futott.
(#14454) Peace: "...akkor most őszintén, mennyi fényes rész van a metro 2033-ban összesen?
"
Majd DX11-ben VH-on meglátod!(Tényleg nem olyan túl sok, de ami van, az nagyon ütős.) Amúgy DX11-re be tudod tenni meg VH-ra DX10-es vassal is, csak épp nem lesz tőle se szebb, se gyorsabb.
-
Giot
addikt
válasz
ZozzHUN #14447 üzenetére
Látom bedőlt a Furmark-os tesztnél az eredmény. Gondolom fix 60%-os ventifordulattal ment esetleg fentebb. Nekem csinált olyat a 950/1200-as teszteknél hogy a 22 perc környékén halt be a VGA túlmelegedtek a VRM-ek mondanom sem kell örültem neki. Fentebb toltam a ventifordulatot és akkor született ez az eredmény igaz ezt már linkeltem de lehet nem figyelted az teszt időtartamát. [link]
-
ZozzHUN
addikt
Lejátszottam a kedvedért az első pályát (Prologue)
Frames: 14390
Time (ms): 317996
Min: 19
Max: 97
Avg: 45.252 -
Peace
nagyúr
4850-el toltam végig anno, és be lehetett nyomni a VH-t, szóval nem dx11 only. Én nem vettem észre különbséget, de ha van is, akkor most őszintén, mennyi fényes rész van a metro 2033-ban összesen?
Szerk.: Közben leesett, hogy lehet dx10 és 11 között van a különbség, és én ezért nem tapasztaltam változást a régi kártyával.
-
HSM
félisten
Szerk: csináltam gyorsban egy tesztet, 970/1200-on, és jóval gyorsabb volt, és nem is melegedett fel olyan nagyon... De akkor se ér annyit, nem gyorsabb annyival a 850/1150-nél, hogy megérje, mert jócskán hangosabb lett a hűtő, hogy le bírja hűteni, igaz afterburner hűtőprofil, úgy belőve, hogy ne engedje nagyon 80 fok fölé a karit...
Ja, és nálam 16XAF van, és az említett szivatós jelenetben így olyan 18FPS volt a minimum, átlag pedig 20. Ja, és GPU-Z kép az egész pálya alatt mérve: [link] -
HSM
félisten
A kártya határainak feszegetése jó móka, el lehet vele játszogatni 1-2 órát.
Komolyabbra véve a dologot, azért lehet érezni a különbséget, hogy 725/1000-en vagy 850/1150-en megy.
nem fogja a kártyát új dimenziókba röpíteni, de pl. Dirt2-ben megérzem, hogy 50FPS AVG, vagy 58. De pl. Metro2033 első pálya alapon bencselve 25% volt 25 FPS alatt, tuningolva csak 16%, és jóval játszhatóbb volt, de ugyanúgy megette reggelire.
itt a mérés: [link][link]
Ellenben 15% alapfeszes tuning ugye +15% terhelés az alkatrészeknek, a hangja is megjön úgy, szóval ha nem muszáj nem élek ezzel a lehetőséggel, egyedül a metro-nál volt értelme, ott nálam sokhelyütt a játszhatóság határán volt alapon, így pont átlendült a holtponton.
A feszemeléses tuning nálam nem játszik, mert az már nagyon nagy mértékben megterhelné a kártyát, annyit nekem nem ér az a +70-100Mhz, amit nyerhetek, ráadásul a memória attól sem lesz gyorsabb, nem tudja tartani a lépést a GPU-val.Sajnos a VGA nem olyan, mint a CPU-k tuningja, ahol a komolyabb tuningdeszkák bőven túl vannak méretezve a procikhoz, itt gyárilag adott minden, és ahhoz eléggé ki van centizve a kapacitás....
Amúgy a VH és a High között igen nagy, látható különbség van, főleg a fénykezelésben! Ami olyan látványos volt VH-on, hogy majd behugyoztam, azt High-on észre se lehetett venni...
Én az ADOF-ot és az MSAA-t vettem le, egyik sem hiányzott... (Jó, az MSAA elfért volna, de azért nem fogok új VGA-ért rohanni, pláne, hogy az 5850 nagyon jó konstrukció...)
(#14451) ZozzHUN: A GPU-Z garantáltan microstuttert okoz, max még nem vetted észre.
Nem vészes, de észrevehető sok játékban.
Amúgy hogy játszol DX10-ben VH-on? Az csak DX11-ben megy.Meg az is fura, hogy a legelején hogy a tökbe megy nálad 25 FPS-el, nálam tuningolva is jó, ha a 15 megvolt, ez nagyon durva különbség....
(Én az első pályáról beszélek, mikor a monster árnyéka látszódik a falon az árnyékban...
)
-
ZozzHUN
addikt
Most játszottam egy órát az új Crysis-szel (Metro 2033), GPU-Z-vel a háttérben (nem vettem észre micro-stutter-t), és ez a végeredmény:
Amúgy a beállítások: 1680x1050 DX11 Very High, 4xAF, AAA
Azoknál a low fps részeknél sem ment 25 fps alá (bejáratnál beszűrődő fényecske) -
Peace
nagyúr
A kártya határának feszegetésének látjátok gyakorlati hasznát is a 3dmark pontok növekedésén kívül? Mármint van vagy lesz az elkövetkezendő 1 évben olyan játék, aminek nem elég a default órajel? Csak kérdezem.
Mondjuk ami szaggat, az 20-25%-os túlhajtás után sem lesz feltétlenül élvezhető sebességű.
ZozzHUN: High-on is ugyanolyan hatalmas élvezet volt végigjátszani. Legalábbis nem hiszem, hogy dobott volna a játékélményen a very high. 10 percig tanulmányoztam amúgy a különbséget high és very high között, és egyszerűen semmi különbséget nem tapasztaltam a drasztikus framerate csökkenésen kívül.
Mondjuk állítólag még a GTX 485-ös is képes megfogni, szóval ott valamit nagyon elbaltázhattak a srácok.
-
ZozzHUN
addikt
Áhh... a mikroakadás engem kiakaszt :S
Majd legfeljebb tesztelek minden játékot fél órát gpu-z-vel mielőtt nagyon játszanék vele. De elég tré, hogy mindegyik stresszelő azt mondja h 100% gpu usage, aztán mégis furmark xtreme tudja kinyírni a kártyát adott esetben
A GPU hőmérséklete úgy amúgy nem izgat, mert Afterburner-ben beállítottam, h max 80 fokos lehet, úgy állítsa a ventilátort.Metro 2033-al még játszottam, mióta megvan a HD5850, szóval még nagy az izgalom
Nagyon idegesített h nem tudok 1680x1050ben DX10 Very High játszani, na majd most! -
HSM
félisten
válasz
ZozzHUN #14447 üzenetére
Sajnos nem tudok jót. GPU-Z futhat háttérben, de "mikroakadásokat" okoz.
Én inkább kiteszteltem furmarkkal, 850/1200 megáll 100 fok alatt, kicsit visszavettem a ramokat ne főjön annyira a platni rajtuk, és 850/1150-en már bírja a nyári meleget is, és igen fürge.Egyet-kettőt játszottam is így, azt is bírta, szval nálam ennyi elég volt a nyugalomhoz. A GPU hőfokát meg látom az Afterburner OSD-jén.
(Meg tegyük gyorsban hozzá, hogy eddig egyedül a Metro2033-hoz kellett tuningolnom, semmi máshoz...)
-
ZozzHUN
addikt
Na, bekapcsoltam 1000/1190en a furmark xtreme burninget, kb 1 perc alatt megfagyott a gép, és majdnem 100 fokos lett a vddc
Asszem inkább maradok a Heaven Bench-nél és bekapcsolok vmi hőmérséklet figyelőt állandóra, van valami ajánlat esetleg?
Olyan kéne ami szól, ha a beállított értéket meghaladja valami. -
HSM
félisten
válasz
ZozzHUN #14445 üzenetére
Ez tény, a 4890-em megedzett.
Amúgy játék közben nem nagyon megy 75 fölé még tuningolva sem. Viszont ha húzom, akkor elég erőteljesen melegszik, jóval hangosabb és melegebb, mint alapon, pedig még feszt se kellett emelni hozzá... 930/1200-at is tudna 1,14V körül, csak akkor már nem mernék nyugodtan játszani, hogy megfő a VRM.... nehogy véletlen egy olyan játék kijöjjön, ami furmark-szintű terhelést ad a karinak, aztán elfüdtöljön nekem...
Heaven alatt amúgy 65 fok körül voltak a VRM-ek, mint nálad, végig, 850/1150-en, szval tartok tőle, hogy nálad is lennének hasonló hőfokok furmark-ban... -
ZozzHUN
addikt
Volt amikor FurMark-kal próbáltam stabilitást nézni, de utána próbáltam Batman Arkham Asylum-ot játszani és akkor az 15 perc után csíkozott, pedig Furmar Xtreme Burning stabil volt a kártya
Amióta Heaven Benchmark-ban tesztelek azóta ilyen gondom még nem volt
Most pl. 1000/1190et 1.1375-ön viszi a kicsike, nem rossz teljesítmény, lehet meg kéne nézni hol a vége a kártyának, csak nem tudom mekkora lehet a legmagasabb fesz :S
Amúgy elég csúnya az a 100 fokos VDDC a linkelt képen :S
-
HSM
félisten
válasz
ZozzHUN #14439 üzenetére
A heaven nem a legjobb ezeknek a kariknak a teszteléséhez. Nálam konkrétan a GTA4 jobban felmelegíti, pedig az még procilimites is...
Én furmark-al tesztelek, az jobban megizzasztja, mint bármely játék, bár igazából csak a hőfok miatt nem kell aggódjak, a 4890 pl. Dirt1-be belefagyott fél órás hibátlan furmark stabilitás után, vissza kellett vegyek belőle vagy 10Mhz-et, hogy jó legyen.
Nálam így bírta: [link]
Új kariért nagyon jó ár volt amúgy. -
ZozzHUN
addikt
Na itt a stabil alapfeszes eredmény GPU-Z képekben:
-
ZozzHUN
addikt
15 perc Heaven Benchmark Dx11 max 4xAF 1680x1050, ha itt nem hasal el, akkor még a Metro 2033ban sem. HD4890at dx10 1680x1050 16af 8aa 10 perc heaven benchmark tesztnek vetettem alá, majd 2 óra Metro 2033 után se halt meg, pedig figyeltem GPU-Z-vel, és 99% GPU használat volt rendesen játék alatt is.
Memóriát már előtte kiteszteltem, és 1190nél többet nem eszik, és annak úgysem adok feszt semmiképp, az úgy jó lesz
-
Peace
nagyúr
válasz
Kelvin #14431 üzenetére
Jah, hogy AA is kell. Nekem 1920*1080-ban nincs rá szükségem. Akkor ha a max az AA-val együtt értendő, akkor helyesbítek. Minden ment maximum részletességre állítva 16*AF-el és élsimítás nélkül(mivel FHD-ban nem látom már értelmét). Szóval nem csoda 4850-em volt, hanem csak ésszel használtam a videóbeállításokat.
-
Giot
addikt
válasz
ZozzHUN #14435 üzenetére
Nekem a Furmark vált be Xtreme burmin mode stabitlity teszt 8xmsaa! Kb 25perc és kijön ha instabil. Ha így stabil utána jöhet a FinalFantasy legutóbbi benchmarkja csak megnyugtatásképpen. Érdemes külön tesztelni a memót és a GPU-t. Így tudni fogod melyik miatt hasalt el.
Egyébként 850/1200-on használom ingame.(#14430) Peace: Azt hogy csináltad hogy minden maxon ment a 4850-el?? FullHD-ban?
-
ZozzHUN
addikt
Na már elkezdtem futtatni a teszteket, eddig 950től meghalt, ugyanúgy 940től is ^^
Éppen 930/1190-en fut a Heaven Benchmark (eddig bármivel próbáltam stresszelni a GPU-t, az játék alatt sose volt elég stabil, ha ezzel stresszelem akkor még a játék se fagy ki)
szerk.: 930at se bírta, 920 köv
-
Ombi5
őstag
Talalkozott mar vki olyan 5870-es karinal, hogy jatekban, ha dx 9 modot valasztom az FPS ugral ,de hatalmasan 7 -70 fps-ig, mihelyst kipipalom dx 10 modot, egybol minden ok! nem is lenne ez baj,de a game szarul van megirva es villognak a texturak benne dx 10 alatt! (konkretan Flight simulator X-rol van szo)?!
-
Kelvin
őstag
Szia!
Neked akkor valami csoda 4850-es kártyád voltMiért váltottál?
Fallout3, Crysis, Dragon Age, GTA 4, Oblivion és még sorolhatnám.
Ezek nálam 1440×900-as felbontáson most mindent közel maximumra rakva (anti-aliasing és anisotropic filt. is beleértve) élvezhetően mennek előtte nem így volt. -
Peace
nagyúr
válasz
Kelvin #14415 üzenetére
"Itt szinte már tényleg minden megy maxon és élvezhetően."
Játékokra gondolsz? Csak mert nekem eddig 4850-essel is ment minden maxon(1920*1080). Persze GTA 4 meg Metro 2033 szintű abnormálisan megírt borzalmakat ne hozzuk fel példának, mert azok max helyett csak high-on, de szépen futottak.
-
ZozzHUN
addikt
Most lejjebb vittem 1.15v-ra a vcore-t, csökkent 5 fokot a feszültségstabilizátor hőmérséklete
A toxicon nincs vcore szoftveres szabályzó, nemde?
Majd megnézem mennyit bír alap feszen. Referencia kártyán lehet memória feszt állítani valahogy szoftveresen? Nem mintha megcsinálnám, csak érdekel
-
Sárpac
nagyúr
Kinél szar az opengl 10.6 alatt?
Komolyan mondom találok egy jónak tűnő drivert és kiderül, hogy másban szar! -
Giot
addikt
válasz
ZozzHUN #14425 üzenetére
Az szép!
De engem az érdekel igazán alapfeszen vagy referencia feszen meddig megy el. A Toxic 950/1200 stabil alapfeszen. 1x lefutott 975/1250-en a Vantage de utána már hibázott. Valszeg 960 esetleg 965 lehet a vége a memó meg 1250 ezen a feszültségen. De arra időt kellene szánnom, hogy mennyi a vége Mhz-re pontosan.
-
Giot
addikt
válasz
ZozzHUN #14419 üzenetére
Kösz! Ez egész jónak tűnik. 1,0875V a fesz a referencia 1.088V, az 5850 Toxic-nak 1.090V, a Gigabyte 5850 OC-nak 1,217V, utóbbi durván túl van feszelve gyárilag míg a Toxic esetében az uP chip 5mV-os léptékének köszönhető a 90.
Kíváncsi vagyok mit tud tuningban a kis Black Edition.
Teszteket kérnék! -
Digital
addikt
Hali!
Hogyan lehet átvinni dts/5.1-es hangot hdmi-n keresztül egy 5870-el? A tv-n 1.4-es csatlakozó van.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Adamka3kerék #14417 üzenetére
Letöltöd az alap driver csomagot az oprendszeredhez, aztán ha felraktad akkor egyrészt ott települ már a HDMI audio driver, utána ha HDMI-t bekötötted, akkor Windows-ban be kell állítani hogy mire küldje ki a hangot. Nálam pl Win7 x64, óra melletti hangszórója jobb klikk, legalsóra katt (Volume Control Options), majd ott bepipálom az ATI HDMI Output-ot, ha azt akarom, hogy csak arról küldjön ki hangot
-
Adamka3kerék
tag
Sziasztok
Nem találtam az Ati oldalán HDMI audio drivert win7-64bit-hez, csak xp32höz...itt hogyan lehet a hdm csatiból a hang kezelését? CCC-ből? Hol?
Vagy külön, mint eszköz kell megkeresni?előre is kösz a helpet
-
Kelvin
őstag
válasz
EneMy84 #14413 üzenetére
Nekem egy chieftec 450w-os tápom van egy 3G-as c2d és egy hd5850 társaságában és teljesen jó minden, nem is melegszik nagyon így nyáron se.
Valószínű a Colorsit nem túl jó hatásfokú táp, lehet az a gond.A héten csatlakoztam a klubhoz egy Gigabyte HD5850 1GB GDDR5 PCIE GV-R585D5-1GD-B kártyával, egy hd3870 -est váltott.
Szerencsére beszámították és így már belevághattam
Nagyon gyors, főleg az 1440×900 -as felbontásomonItt szinte már tényleg minden megy maxon és élvezhetően.
A hőmérséklete is teljesen jó, alap 45-50c terhelve 70-80c és hallani sem lehet.
Nagyon örülök a váltásnak -
EneMy84
tag
m2n-slidelux amd x2 6000+ 5gb ram 800hz colorsit 450w ezel probálom meg hajtani
de megse nyikan -
LW
őstag
Sziasztok.
Két monitort hajt meg a Sapphire 5850 1GB kártyám. Régóta ismertté vált a dolog, hogy a powerplay miatt olykor kevés a kártyának a feszültség, és dobál 1-1 csíkot az egyik megjelenítőre. Most, hogy újraraktam a rendszert, észrevettem, hogy minden 10. flash videó lejátszásánál, illetve Windows élményindex mérésnél - kizárólag - a Windows Media dekódolás mérésénél csíkoz. Játékban, alapvetően asztalnál panaszmentes.
A Windows Media dekódolás alatt futó dolog használja a VGA számolási képességeit is, vagy kizárólag CPU-t használ? Következő rendszernél dobok egy BIOSfrissítést, hátha. A CPU túl van húzva, prime alatt nem hibázik.
Találkozott valaki ilyennel?
-
Doomgiver
aktív tag
Huu jó ez a kari
Bár lenne egy ilyenem
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest