Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz frescho #91627 üzenetére
A legutóbbi MAC amit láttam egy durván túlárazott I5-ös volt 8 vagy 16GB RAMmmal, már nem emlékszem. Meg is állapítottam, hogy ennyiért már van ugyanolyan gen I7 és 32GB RAM is.
Ugyanakkor ahogy Jokeph is írta a céleszközsége az ami miatt értékes.Másik oldalról én a saját gépemen (10th gen I5 6C12T 4GHZ, 32GB RAM, RTX3060 12GB VRam, 1.5TB SSD, 6TB HDD) szoktam videót vágni és nem mondom, hogy elképzelni sem tudok gyorsabbat, de teljesen megfelelő a gép reakció ideje. Amikor nagyfelbontású légifotókkal dolgozom, ott érzem igazén mekkora előrelépés ez a gép az előzőhöz képest (és hogy mennyire jó dolog a 32GB RAM meg az M2 SSD)
De játéknál is : van egy RTX3080-asom az abszolút overkill FHD-re, úgyhogy az RTX3060-ast használom mostanában. Minden játék amit próbáltam megy ULTRA beállításokkal. Egyedül ha a ray tracinget bekapcsolom a DLSS-t meg ki, akkor ismerkedek meg az FPS Drop hatásaival, de ha úgy nézzük ez egy olyan helyzet mikor minden nehézséget odaadok VGA-nak miközben segítséget nem kap.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest