- Az elfelejtett kiberfegyver
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy újabb érdekes eset
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz frescho #91627 üzenetére
A legutóbbi MAC amit láttam egy durván túlárazott I5-ös volt 8 vagy 16GB RAMmmal, már nem emlékszem. Meg is állapítottam, hogy ennyiért már van ugyanolyan gen I7 és 32GB RAM is.
Ugyanakkor ahogy Jokeph is írta a céleszközsége az ami miatt értékes.Másik oldalról én a saját gépemen (10th gen I5 6C12T 4GHZ, 32GB RAM, RTX3060 12GB VRam, 1.5TB SSD, 6TB HDD) szoktam videót vágni és nem mondom, hogy elképzelni sem tudok gyorsabbat, de teljesen megfelelő a gép reakció ideje. Amikor nagyfelbontású légifotókkal dolgozom, ott érzem igazén mekkora előrelépés ez a gép az előzőhöz képest (és hogy mennyire jó dolog a 32GB RAM meg az M2 SSD)
De játéknál is : van egy RTX3080-asom az abszolút overkill FHD-re, úgyhogy az RTX3060-ast használom mostanában. Minden játék amit próbáltam megy ULTRA beállításokkal. Egyedül ha a ray tracinget bekapcsolom a DLSS-t meg ki, akkor ismerkedek meg az FPS Drop hatásaival, de ha úgy nézzük ez egy olyan helyzet mikor minden nehézséget odaadok VGA-nak miközben segítséget nem kap.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-4790K 4-Core 4GHz LGA1150 (8M Cache, up to 4.40 GHz) Processzor!
- Gondolkodjunk? Ryzen 9 3900x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- Ryzen 5 1600X, 3.6GHz (Stealth hűtő, doboz nélkül)
- ÚJ, OEM, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- I5 6400 Processzor eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest