- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
frescho #91627 üzenetére
A legutóbbi MAC amit láttam egy durván túlárazott I5-ös volt 8 vagy 16GB RAMmmal, már nem emlékszem. Meg is állapítottam, hogy ennyiért már van ugyanolyan gen I7 és 32GB RAM is.
Ugyanakkor ahogy Jokeph is írta a céleszközsége az ami miatt értékes.Másik oldalról én a saját gépemen (10th gen I5 6C12T 4GHZ, 32GB RAM, RTX3060 12GB VRam, 1.5TB SSD, 6TB HDD) szoktam videót vágni és nem mondom, hogy elképzelni sem tudok gyorsabbat, de teljesen megfelelő a gép reakció ideje. Amikor nagyfelbontású légifotókkal dolgozom, ott érzem igazén mekkora előrelépés ez a gép az előzőhöz képest (és hogy mennyire jó dolog a 32GB RAM meg az M2 SSD)
De játéknál is : van egy RTX3080-asom az abszolút overkill FHD-re, úgyhogy az RTX3060-ast használom mostanában. Minden játék amit próbáltam megy ULTRA beállításokkal. Egyedül ha a ray tracinget bekapcsolom a DLSS-t meg ki, akkor ismerkedek meg az FPS Drop hatásaival, de ha úgy nézzük ez egy olyan helyzet mikor minden nehézséget odaadok VGA-nak miközben segítséget nem kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Witcher topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest