Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Topikgazda

LOGOUT blog

válasz envagyok #88909 üzenetére

Ahhoz pont nem tudok hozzászólni, kimaradt. Pld mikor kaptam jópár SB/Awe- t, az SB Pro- kat otthagytam, pedig azt is hozhattam volna. Akkoriban még az volt az info hogy az nem tisztán 16bites, úgyhogy nem ok. Azóta jött sok info itt, hogy sok szempontból jobb is az SB16- nál.

Midi és korabeli gamek/prog- ok : pont olyanokat használok, kedvelek, melyeknél hiányoznak a többször emlegetett bugok, ezekről sem tudtam korábban. A midit meg csak próbálgatom, tesztelgetem, és a tapasztalatokat szoktam ecsetelni. A SimmConn- al bővített Awe64- et is magasztaltam, a nagyobb Roland minta, meg még jópár más, mely a 8MB- ra bővített Awe32- be nem fér be, itt már elérhető. Persze lehet fokozni, gyorsabb gépen a Live vagy nagyobb kártyával, a 150 megás vagy nagyobb, akár giga minták is betölthetők Win alatt. Valamint kiváló szoftveres font-kezelőt is írtak, így bármilyen más, mai kártyával is elérhetők a Creative kártyák funkciói. Zenehallgatásra jó, meg pld a Doom átiratokban bent van a hullámtábla közvetlen használata.
    Más eszközök kapcsolata midi kábelezéssel megint szürkezóna, az első kártya melyhez kaptam midi kábeleket, az X-Fi Fatal1ty Pro, de nincs mit rákötni.

A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés