- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Bile Demon #79410 üzenetére
Az én Radeon 9800Pro-mat nem féltem (annyira), és ez a fellelési körülményei miatt van :
Ugyanis mikor barátnőmnél felújítottuk a lakást, akkor mikor hordtuk ki a shitet, egyszercsak ráléptem valamire (szerencsére max 2-3kg nyomással) és feltűnt, hogy a törmelék között ott van a 9800Pro ... Nyomban kiszedtem, kiderült h régebben egy komoly Bartonos (vízhűtéses!) PC VGA-ja volt, aztán mikor az bontódott, akkor évekre a szekrény mögé "csúszott" és hatalas nagy porban fetrengett, amikor is az építési törmelékkel ki lett hordva.Nyomban hazavittem, alaposan megtisztítottam, hűtőjét megolajoztam, újrapasztáztam, majd Peti haverom korai 1500+-os Athlon XPjében (ezt meséltem, amelyik 1600+-ot sem tud menni, mert 1375 körül "elfárad", igazi korai antituning darab), ki lett próbálva és ment. Majd az én Athlon XP-m mellett is ment, megy, szóval ez most a GeF3 mellett a másik kártyám...
Szegény kártyát annyira sajnáltam, mert ért meg sokkal szebb napokat, és szószerint a daráló elő lett kimentve...
De most nálam van, és szeretve van
Amikor épp nincs gépben egy pormetes helyen antisztati zacsiban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest