Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Nincs benne automata tesztfutás tudtommal, bár biztosra nem merném mondani, mert rengeteg titka van a játéknak.
Ha a deusex.exe-t a -hax0r (nem O, hanem nulla!) megjegyzéssel indítod, cheat mód aktiválva lesz, ekkor megnyomod a t-t, kitörlöd, amit kiír, és beírod az immár üres konzolba, hogy timedemo true. Ekkor elkezdi kiírni az átlagos és az aktuális fps-t a játék a képernyődre. Mivel engem leginkább a minimumok érdekelnek, bejárom az első (Liberty Island) mapot, ami úgyis a legdurvább, és megkeresem azokat a helyeket, ahol beesik az fps; ezek konstans helyek, szóval alkalmasak mindenféle összehasonlításra. Náluk -adott irányba állva- szoktam méregetni, mert nem az átlaggal szokott baj lenni sose, hanem az fps-gyilkos helyeken való szmúttalansággal.
PC Gurun is volt már ajándék játék a GOTY változat, filléres GOG-on is, szerintem érdemes beszerezni egy legális változatot, aztán utána akárhonnét leszedheted, senkit se érdekel (mondjuk amúgy se, de legyünk törvénytisztelők...).Találtam eBay-en egy karit megint. Hétfőn feltöltöm a kártyám, aztán megveszem, de az ára fájni fog. Csak tippelni tudok kép alapján, hogy micsoda -nem árulom el, linket se adok
-, de ha az, akkor a gyűjteményem legkiemelkedőbb darabja lesz, és sosem adom el, ugyanis ilyet még nem láttam, és nem is gondoltam, hogy létezik. Az eladója is csak a rajta lévő kódot gépelte be infóként.Ha megvettem, úgyis tolok majd képet róla.

Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung A16 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-, de ha az, akkor a gyűjteményem legkiemelkedőbb darabja lesz, és sosem adom el, ugyanis ilyet még nem láttam, és nem is gondoltam, hogy létezik. Az eladója is csak a rajta lévő kódot gépelte be infóként.