- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #63720 üzenetére
Végülis a tuningot én is csak kíváncsiságból néztem, bár kismértékben nem rossz, de folyamatos 4GHz- en nem használnám. Ahogy szoktuk itt mondani, ami nem jól megy P4- en, ahhoz be kell kapcsolni egy erősebb gépet. Win98- nál meg az 512M max RAM ami limitál már egy P4- et (bár a sok recept közül van még egy .dll amit nem próbáltam, állítólag avval megy több RAM- al is). 98- hoz overkillnek jó egy Tualatin is 512 RAM- al, bár inkább csak 1-2 játéknál van jelentősége, ami relatíve erősebb hardvert kér, és még megy 98 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest