Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
tudom, hogy a 4800SE az a 4400-nak a 8X AGP-vel szerelt változata, de mint fentebb írtam, az NV28 "klasszisokkal" jobban tuningolható és gyorsabb lesz úgy mint a 4600-as meghajtva... van is eredményem:
a 8X-os AGP-t persze totál lexarom én is...
Egyszer 8X-os PCIe-ben ami 1.0s volt hajtottam egy 216SP-s GTX260-as Geforce-t.... ugye a 8X PCIe valamivel lassabb a 8X-os AGP-nél...
na és mit dobott a gép:45ezer pötty a 3Dmark03-ban... az azér nem rossz.. és ugye "csak" egy 939-es UPteron votl mellette... szal kajak CPU limites volt a gép még így is.. azaz még egy ilyen böhöm kártyát sem korlátozott a 8X-os PCIe.... szóval akkor egy "szaros" Gefore4 mit kezdene ekkora sávszélességgel?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest