Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• czundermák

aktív tag

válasz DarthSun #107362 üzenetére

Nekem küldött olyan GTX 260-at, amin még rajta volt a gyári garancia matrica. A quadrok is inkább portalanítva voltak, mintsem teljesen tisztítva, bár lehet ez kártya függő. Az Fx3450 (6800GS) kemény 3000 forint volt nála, annak a külső fekete műanyag boritásán egy karc nincs, a réz bordán a levegő át sem tudott volna jutni a portól az igaz...

Összességében én elégedett vagyok vele, mert nagyon korrekt volt mindíg, és időben küldte a cuccokat, három eset kivételével, azt kaptam amit kértem. Próbálom helyén kezelni, és inkább az árazását tartom szem előtt, mert az még egész olcsónak mondható. Igaz a termék amit kapsz, az foglalkozást kíván, de legalább működik.

Utolsó eset annyira friss, hogy épp ma írtam neki, mert egy Quadro FX580-at küldött a Quadro FX540 helyett. Amiatt lenne érdekes, mert már van egy 540-em. Ez épp egy olyan kártya ahol nincs Geforce megfelelő, valahol a gf6200 és a gf6600 közt jár fél úton teljesítményben. Viszont SLI képes kártya SLI híd nélkül, ezt szeretném kipróbálni. 4/3 shader egysége van, mint a 6200-nak, de 8-4 TMU/ROP működik benne, mint egy 6600-ban, furcsán nyirbált GPU. Maga a kártya is egész pofás ebben a kategóriában.

Új hozzászólás Aktív témák