Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Mivel cpu-d 6300 szerintem nem lesz vele gond főleg ha 2 14est dobsz a coler-re
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Este hazaérek és megcsinálom nagyon kiváncsi leszek és akkor a további lépésbe engedélyezni kell a CPU Load Line-t és, hogy túl tudja lépni a 95W-os TPD- és ennyi?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
megnézzük
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
ha megvan a cpu load line calibration, akkor nem
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Szóval a digi+ ba nem muszály belenyúlni?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
értelek. most igyekszem biost frissíteni és kezdem újra a hadműveletet
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
ott a gond, az újraindulásokra!
Mivel te cpu rationak 22-t(4400MHz) állítottál, habár a cpu offset fesz az csak cpu ratio=20-ra(4000MHz) elég.
Ezt írtam az elején, hogy a szorzó az 20 legyen.
Igaz azt elfelejtettem írni, hogy a szorzó = cpu ratio, de a linkelt leírásból kikövetkeztethető.Most nézem a yt videót, és tényleg nincs digi+-a biosban. A lényeg úgy is csak a cpu load line calibration: enable-ra. Az viszont van.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Most megy 3x kellet F5 öt nyomnom h viszaálítsa aztán most megy most töltöm le a frisitést teszem és folytatom
Amit eddig csináltam 4,4Ghz-re tette fel a CPU temp 45 fok alatta lévő hőfok meg 34 azt nem tudom mi
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
akkor most megy a gép rendesen?
És fent van az új bios?
és van digi+? -
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
3x sikerült
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
volt bios load opt default?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Az normális hogy nem enged be a windowsba? Hanem ujraindul?
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Itt a link. Az alapból a frissítés menetét írja le.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Még egy kérdés hol tudom frisíteni a biost?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Így van M5A97 R2 nem le és nem evo
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Még annyi, biztos M5A97 R2.0-d van? Nem LE és nem EVO.
próbáld meg frissíteni a legújabbra
M5A97 R2.0 BIOS 2601
Bios frissítés után egy bios reset( Bios exitnél Load optimized defaults).
Bios újra beállítása. -
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
2.10.1208 és hol tudom a bioszt frisíteni?
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
pedig ott kellene lennie.
Megnéztem az összes M5A97 r2.0-s alaplap manulaját, és szerepel ott a digi+ a biosban.
Akkor már csak az a kérdés, hogy melyik verziójú biosod van?
Bios verzió megtekintése/biosfrissítés menete:
jelenlegi bios verzió: a lent leírt helyen (kép fent feketében "ver:")
3.10.2-es pont
[link] -
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Beirtam már fekete mind2 nekem nincs digi csak oc tuner, dram timing control ,dram driving control om van
-
hahakocka
őstag
GIGABYTE GA-970A-UD3P alaplap
Egy AMD Fx 3850-el vagy 8320-al jó választás?
16 giga Kingston ram mellé 1600 mhzen cl 10-ben és egy R9 380 4 Gb vagy 280 3 gb még nem tudom.
Procira megy Evo 202 Cooler Master hűtő. -
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
-
SECTORnooB
addikt
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Cpu offset voltage bal érték 1.236v jobb amit beirtam 0.068750 sárga
Cpu/nb offset voltage bal: 1.175v jobb amit beirtam 0.025000 fekete -
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Azt írtam be sárga lett nálam. Az jó? Illetve kövi képen van valami digi+ de nálam ilyen nincs
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
mint az elején linkelt oldalon levő képen is látszik azt írd be
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Bocsi ha baromságokat magyarázok de egy nulla vagyok a témába addig tekerjem le fel amíg fekete nem lessz?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Cpu/nb offset voltage bal oldalt 1.6 0v jobb oldalra menyit álítasak vittem lejjebb de nem változik esetleg feljeb?
-
törölt tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Azért lila mert
k..nagyon sok. -
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Azt állítsd át úgy hogy a lehető legkisebb szám legyen benne (numerikus + - jellel tudsz léptetni benne).
Belelépsz, ahova az offset értéket írnál, és addig nyomogatod a - jelet, amíg tovább nem csökken. -
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Cpu/nb offset voltage 0.500000 ön van most és lila az mit jelent?
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
cpu offset: Úgy próbáld beállítani, hogy 1.28-9V közelében legyen a cpu fesz(=cpu alap fesz + offset érték). Ha mellette 1.272-t ír, akkor az offset értéket 0.01-0.015-tel kellene emelned.
cpu/nb offset: + a legkisebb érték amit tudszAz offset azt jelenti, hogy az alap feszültséghez(ez nem az amit mellette látsz) adja hozzá azt amit beállítasz.
Ha beállítottad ezeket az értékeket, akkor bios mentés újraindítás vissza biosba, és akkor már az új értéket írja ki mellé.
A sárga szín azt jelzi, hogy jobban figyelj, mert tuningolni kezdesz. Inkább csak figyelemfelhívás. Amíg sárga, addig semmi gond. Minden attól függ, hogy mennyire tudod hűteni a procid. Van akinél ez már piros/vörös(1,5V körül).
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Cpu offset voltage nek menyit adják meg? Ha mellete 1.272-1.176v? Ami a leirásba van benne írom akor sárga az mit jelent? És még cpu/nb offset voltage nek ha melete lévő 1.500v?
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Ez a hűtő sztetek mennyire birkózna meg a mostani procimmal,45Ghz könyökén 1,4mV mellett,és esetleg később egy erősebb 8-as FX.el?
Coolink Corator DS [link]
Viszonylag jó áron láttam
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Rendben van köszönöm nekilátok!
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Igen, azzal a módosítással amit írtam.
Még annyi, hogy a DRAM voltage-t hagyd autón, vagy 1.65V-on
Így 95+% valószínű, hogy stabilan működnie kell.Ezután már csak a proci hőmérsékletét(pl hwinfo 64-el) kell nézned eleinte, hogy ne legyen 62-3 foknál több.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Szóval kövessem amit leír és fasza lesz?
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Minden ott van a linken szereplő képeken. Azok úgy jók, ahogy vannak.
Annyi módosítással, hogy a
- ramokat hagyd úgy, ahogy most vannak (Memory frequency rész)
- neked cpu LLC(Load line calibration)-nál csak enabled van(ez is legyen).
- HPC mode az disable,
- és a már fent leírt szorzó és fesz más.Nálam már nincs meg ez a bios beállítás, mert új hűtőt vettem és a régi beállításokat már felülírtam.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Esetleg nem tudnád le printelni neked kb hogyvan? elégé zöldfülü vagyok

-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
"gondolom a CPU Configba az APM Master Mode-ot kell átálítani Auto-ról Disabledre igaz?"
IgenÉn hasonló kaliberű hűtővel prime/IBT(ez is 66 fok alatt maradt) stabil 4GHz-et tudtam belőni.
fent az összefoglaló lenyit, és sok minden jó van ott
Talán annyi módosítással, hogy a szorzó 20 legyen a cpu offset fesz pedig + 0.03V.
Persze a feszültséget neked kell kitapasztalnod, mert az procinként változik, de ekörül jónak kell lennie. -
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
gondolom a CPU Configba az APM Master Mode-ot kell átálítani Auto-ról Disabledre igaz?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Rendben van és mit kéne átálítanom mire? Nem vagyok otthon a témában (DEEPCOOL Gammax 200 as coolerel vagyok) gondolom ennek a hűtőnek megvan a vége is

-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Jobban jársz, ha inkább már most nekiállsz optimalizálni.
Ugyanis sokkal többre mész vele, mint amit most akarsz csinálni.
Nem kap feleslegesen a proci hatalmas feszültséget/hőt (1,4V körülit, ami átlag 6x4,4GHz-re szinte biztos elég lenne).1.3V mellett az esetek 95%-ában menne a 6x4.0GHz. Ami sokkal jobb, mint a gyári beállítás.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
szivacs1987
üzenetére
Köszönöm a gyors választ, nem akarom még tuningolni de ki szeretném pörgetni a 4.1GHz turbo core-ig mert eddig csak 3.8 körülre dobta fel így menni fog már?
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Az nem TDP?

Amúgy az APM-et. -
SECTORnooB
addikt
Sziasztok van egy FX 6300 asom és segítséget kérnék.
A Biosba mit kell kikapcsolnom hogy ne korlátozzon a 95 TPD-re? -
Borat7
tag
A sima Crosshair V Formula is jó lehet tuninghoz vagy mindenképp a "Z" változat a javasolt? Ezt lehet tudnék szerezni..

-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi
üzenetére
Nagyon beteg

-
rovtiv2
csendes tag
válasz
Borat7
üzenetére
Amennyire tudom, a GD80 nem támogatja az FX9xxx szériát. Fél éve én is ezt szerettem volna venni a 9590-es procim alá. Akkor még tuti, hogy nem támogatta. A GAMING-ot nem ismerem, de talán nem véletlen, hogy ha visszaolvasol, szinte senkinek sincs MSI lapja a topicban. Ráadásul egy 990FX Sabertooth olcsóbb is, mint a GD80.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Vagy Giga 990FXA-UD3 vagy UD5.
-
Borat7
tag
Sziasztok!
Róluk vélemény FX-9590 alá?
MSI 990FXA-GD80
MSI 990FXA GAMING -
Hencso
Ármester
válasz
kulcsarbence
üzenetére
Meg marad a garancia... nem veszik el garancia! vesztés csak ha tuning nál meg fözöd a procit. vagy fizikai sérülés lesz a lábakon a tuning miat és nem utolsó sorban ha síkba csiszolod a kupakot mivel akkor már nem lehet azonosítani a procit!
-
kulcsarbence
tag
Egy FX 8350-nál el lehet veszíteni a garanciát, ha nem tuningolok, de mondjuk ezt: "Az energiatakarékos funkciók közül kilőttem a C6-ot és C1E-t. A CnQ és a virtualizációhoz szükséges beállítás maradt csak bekapcsolva." megcsinálom ? Tehát ha semmi tuningot nem csinálok, nem emelek órajelet, csak ezen beállításokat kapcsolom ki/be, akkor lehetséges garanciavesztés? Mik azok a beállítások amiket garanciavesztés nélkül is lehet állítani?
-
Csezi
tag
válasz
steammaguss
üzenetére
-
V!ck
senior tag
válasz
Habugi
üzenetére
Hm. Nekem a realbench simán lefutott, még a hőmérsékletek is rendben voltak, viszont tudod mi fekteti két vállra a gépem? A Top Eleven
Ha 4500-on szaladgál a gép, akkor 10 kattintásból 1x teljesen megfagy... kipróbáltam +fesszel is, adtam mindennek +1 lépcsőt offsettel, de semmi... 
-
Habugi
veterán
válasz
rambustibi
üzenetére
Félreértettél..

A RealBench 2.4Finalra írtam amit írtam, a BlackHole az "csak" egy IBT szintű terhelést/forralást csinál. Ha a BlackHole tetszett akkor szólj hátra Chewbaccának hogy adjon még rá energiát, mert a RealBench bünti lesz..!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rambustibi
őstag
válasz
Habugi
üzenetére
Ne is mondd !!
Betöltöttem a Hwbot-os Bios-t, elkezdtem futtatni a "Blackhole" bencmarkot és multithread-nél kikapcsolt a gép
Mondom mi a f@sz van? Betöltöttem a "gyengébbik" Hwbot-os Bios-t és mire fellállt volna a win10 újra kikapcsolt
Ekkor döbbentem rá, miért is hívják "fekete lyuknak"

Fűtési szezon beindult, mert 70C° fölé emelkedett a CPU
Bekulázok... ez meg milyen program

Na, itt be lehet állítani egy stabil CPU-t, ha ezt túléli, akkor atombiztos a rendszer, úgyhogy még rá kell gyúrjak.
Lehet a win 10 miatt kevés a pontszám, megkeresem a probléma forrását..
A "fekete lyuk" 32bit-es alapból...és már úgy kezdtem, hogy egy másik NET. keretrendszert kellett telepíteni..
-
Habugi
veterán
válasz
rambustibi
üzenetére
A multi/single rendben van, viszont a 4szálas ??
Nézz már rá HWInfoval mert van egy olyan sanda ám de annál erősebb gyanúm, hogy valamelyik energiatakarékos funkció bé' van nálad kapcsolva és ezért a második teszt alatt csak 2szál dolgozik!
RealBenchel egyébként "okosan" majd, nálam a több hónapja rendszeresített RAM-tuningot (2140Mhz..) kétvállra fektette, eddig beton stabil volt mindegy mit csináltam a gépen de ez a kis drága agyonvágta..!

Babrálhattam az FSB-t miatta hogy megmaradjon az 5Ghz és azért mégse 16**~18**-on brummogjanak a RAMok, szóval stabilitás tesztnek sem utolsó, fűt is rendesen..

Szerk.:
HANDO88 topictárs balról előzött..

-
HANDO88
senior tag
válasz
rambustibi
üzenetére
Ez Így gyenge
A win-ben az energia gazdálkodást állÍtsd át teljesÍtmény centrikusra és futtasd le újból.
Akkor jó lesz,nekem is az kavart be.

-
Czimby
addikt
válasz
inspiroyhome
üzenetére
A 6300 is elvileg 95W húzás nélkül 3.5-3.8 Ghz-en jár ITB alatt.(Nem értem miért nem megy fel 4.1-re?
)
És így most 50-51 fokos egy óra után, tegnap még 59fokos volt, frissen összeszerelve, gondolom azóta kinyomta maga alól a fölösleges pasztát és jobb a hőátadása.
De azt már kizárhatom, hogy nem a túlmelegedés miatt nem megy rendesen a turbó, szerintem. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
steammaguss
üzenetére
970 köszöni szépen, vígan elvan.
-
DudeHUN
őstag
válasz
steammaguss
üzenetére
119 ezer. Valami MSI Interceptor DS200-al (még vissza kell mennem érte) meg Batmannel. Amit amúgy is meg akartam venni. Az egeret meg elajándékozom. Unokatesómnak amúgy is kellene új a hülye MOBA cuccaihoz

-
DudeHUN
őstag
válasz
steammaguss
üzenetére
Én is 970-et vettem a 8320 mellé. Nekem eddig nem tűnt kevésnek a proci 4,5-ön. Igaz még csak 1 hete van meg a kártya. 270x-ről meg nem kicsit durva volt a váltás. Pedig a fél steam könyvtáram végigpróbáltam
Nyilván i7 jobb lenne. De teljesen meg vagyok elégedve a sebességgel, pedig még meg is húztam a GPU-t. -
inspiroyhome
senior tag
válasz
Czimby
üzenetére
95W-os FX 4100-am van, 4.2GHz-en, alap feszen, pár napja vettem rá egy ilyen hűtést. (Deepcool Gammaxx 300)
prime, cinebench, semmi nem tudta eddig 55 fok fölé vinni.
GTA online közben, ahol majdnem mind a 4 mag folyamatosan maxon jár, nem éri el az 50 fokot, úgy, hogy 900rpm-el forog a venti.
-
törölt tag
válasz
steammaguss
üzenetére
980 Ti

-
törölt tag
válasz
steammaguss
üzenetére
Titan X
-
steammaguss
csendes tag
Hamár off,akkor legyen kövér
Mit ajánlotok,nvidiától,amit a 8350 4.5GHz-n kihajt még?

Ui.:Igen,kevéskének bizonyul+az Nvidianak több olyan funkcioja van a játékba épitve,amiről az ATI még csak nem is álmodhatna
(és ha én azokat használni szeretném,akkor persze megtehetem,csak akkor annyi teljesitményt zabál az adott nvidia szolgáltatás,hogy a kártyám azt se tudja,hogy hol van
) -
V!ck
senior tag
válasz
steammaguss
üzenetére
Hááááát... itt jön a képbe a "kihajcsa-nemhajcsaki"
Sokan jönnek azzal, hogy az FX sz*r, "nemhajcsaki" a 970-et.... ez igaz is, de nem annyira gáz, mint ahogy sokan állítják...
Tény, hogy egy intel procival jobb sebességet lehet elérni, de egyrészt mennyiért, másrészt FX-ed van, tehát úgyis mindegy
Nagyon jó lesz az a 970, abban biztos lehetsz 
Kevés a 280X? -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
akela91
üzenetére
Nálam mind a dolgozós, mind a játszós gépemben Fatal1ty deszka van (H87,Z97). Volt már prémium kategóriás Asus-om az LGA775-ös körből, köszönöm szépen elég volt. Hibás darabok pedig mindig is lesznek, igaz én "csak" 3db 7850-et cseréltettem, mire a 4. jó lett.
Probléma megoldva, hőmérsékletek stimmelnek, hűtőcsere : on.
-
V!ck
senior tag
válasz
steammaguss
üzenetére
Nagyon följebb 4,5-nél szerintem nem érdemes... hatványozottan magasabb fogyasztás és hő, nagyobb terhelés a lapnak, benchmarkokon kívül meg nem lehet észrevenni... én is 4,5GHz-en hajtom, ugyanilyen lappal, ez még kezelhető.
-
steammaguss
csendes tag
+1
Akkor még FX 6300am volt,azt el kellett volna hogy tudja látni
Nekem nem javitották a lapokat Iponnál,cserélték,s végül 3 uj lapot kaptam,azon az 1en felül,amit ugye megvettem,szval 4 db lapról tudok véleményt mondani,s azok közül,3 ugy volt hibás,ahogy volt,1 hétnél többet nem birtak
De ez ugyebár nem az alaplapokról szóló topic,szval hagyjuk
Kérdés:
8350-et ezzel a lappal+táppal+hűtéssel meddig tudnám még húzni? -
V!ck
senior tag
válasz
steammaguss
üzenetére
+1
FX alá tényleg kevés az Asrock tápellátása.
A minőségről: 1db lapból ne indulj ki... pl én hibamentesen hajtottam 4évig egy 890GM Pro3 R2-t egy 4magos Phenom II-vel (igazából 2magos, csak unlockolva + húzva), szerettem azt a lapot. G45-ös lapom is működik még tőlük. Ismerősöm vmilyen inteles fatality lapja is tökéletes, pedig cibálja rendesen benne az i7 3820-at. Hibás bármiből előfordul. -
akela91
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Tényleg hulladék, nekem is volt. (nem újonc vagyok)
Bukás nelkul el lehet cserelni egy normalis 8+fazisos gigara vagy asusra. -
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az összes AM3+ Asrock hulladék, de szerintem többen is ezt gondolják innen. Más platformon vannak értelmes lapjaik, de nem itt.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
RollingPotat
üzenetére
Köszönöm az építő jellegű hozzászólást kedves újonc, a márkavéleményed kérlek tartsd meg magadnak, vagy indokold alaposan. Bár inkább ne. Ez AMD FX topic. Kösz. <off>
-
RollingPotat
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hőmérsékletek jók, az Asrock lap pedig egy hulladék.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Omli85
üzenetére
MX4 paszta, múlt héten raktam össze a cuccot. Win-ben, és BIOS-ban is ugyanazok az hőfokok. Mással perpil nem tudom megnézni, csak az alaplap szenzoraira támaszkodhatok. Egyszerűen nem tudom hova tenni, hogy az idle -szerintem- magas, viszont nem megy 60° fölé terhelés esetén. Mindez 1200 rpm mellett, 970 Fatal1ty deszkával.
-
válasz
szivacs1987
üzenetére
Lehet a házam nem szellőzik eléggé. Egy thermaltake xaser 3 házam van. Elől 2 hátul 2 8 cm-es ventilátorral, de alapon mennek. A VRM ha jól láttam a 970 extreme 4 lapon hűtőbordás, és a macho 14 cm-es ventilátora fújja levegővel, egyedül ami nem tetszik, hogy rendesem meghúzva a csavarokat is tudom egy kicsit fordítani a hűtőt a procin, de lehet ez normális. (kb 1 mm-t tud rajta még csúszni)
-
Omli85
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Pasztázás rendben van ? Mivel nézed a hőmérsékletet ?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Omli85
üzenetére
Érdekes értékek... Bekapcsolás, szoba 20-22°C. Idle 28°. Fél óra idle múlva 33°. Kis BF4 után 38° idle. A max temp eddig 60° volt csak.
A ház egy Enermax iVektor. A CM412 kapott még 1 plusz ventit (áthúzós hűtés), illetve a gép tetején van 2db 12-es kapcsolható venti pull módban.
Biosban minden defaulton van, ill. turbo core off.
-
Omli85
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Amennyiben kupakhő akkor nem feltétlenül a szobában hány fok van ? A gép ház belsejében milyen a szellőzés? Terhelés alatt mennyi ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondom mi a f@sz van? Betöltöttem a "gyengébbik" Hwbot-os Bios-t és mire fellállt volna a win10 újra kikapcsolt

)